telefonun ekranı gözükmüyor zaten öyle olsa biliyorum almayı da işte sorun o telefon çalışıyor ama ekran gözükmüyor iç ekranı bozuk pc ye bağlıyınca telefondan izin vermediğim sürece görünmüyor dosyalarDirekt kabloyla PC'ye bağlayıp içindekileri görebiliyor olmalısın.
Eğer olmazsa Samsung Smart Switch uygulamasını yükle hem telefona hem bilgisayara. Bilgisayara bağlayıp o uygulama üzerinden yedek al. Yeni bir Samsung telefona geçince oradaki yedeğini yeni telefona aktar, dosyaların gitmemiş olur.
ekran bozuk. izin veremiyorum dosyaları görüntüle diye o izni veremiyincede olmuyorAndroid ise PC ye şarj kablosu yardımı ile bağlayanilirsin
Smart Switch'le denedin mi? Onda da mı izin istiyor?telefonun ekranı gözükmüyor zaten öyle olsa biliyorum almayı da işte sorun o telefon çalışıyor ama ekran gözükmüyor iç ekranı bozuk PC ye bağlıyınca telefondan izin vermediğim sürece görünmüyor dosyalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran bozuk. izin veremiyorum dosyaları görüntüle diye o izni veremiyincede olmuyor
ekranı kullanamadğı için nası indirecek ?Direkt kabloyla PC'ye bağlayıp içindekileri görebiliyor olmalısın.
Eğer olmazsa Samsung Smart Switch uygulamasını yükle hem telefona hem bilgisayara. Bilgisayara bağlayıp o uygulama üzerinden yedek al. Yeni bir Samsung telefona geçince oradaki yedeğini yeni telefona aktar, dosyaların gitmemiş olur.
Samsung telefonlarda belirli bir sürümden sonra stok inmiş halde geliyor zaten. Bilgisayara da indirip bir denesin.ekranı kullanamadğı için nası indirecek ?
smart switch yüklü değil yüklüysede oturum açık değilSmart Switch'le denedin mi? Onda da mı izin istiyor?
deneyeyimSamsung telefonlarda belirli bir sürümden sonra stok inmiş halde geliyor zaten. Bilgisayara da indirip bir denesin.