- En İyi Cevap
- 1
bende bilmiyorum bu kaynağı zaten başka bir forumdan alıntıladımbende casper via e1 var en fazla ne yapabilirim
bende bilmiyorum bu kaynağı zaten başka bir forumdan alıntıladımbende casper via e1 var en fazla ne yapabilirim
Bir sıkıntı teşkil eder mi veya telefonumda hangi roomlar var öğrenebilme şansım var mı ?Stock rom telefonun orjinal romudur
Bu rootu silebiliyor muyum ?bende bilmiyorum bu kaynağı zaten başka bir forumdan alıntıladım
bende bilmiyorum bu kaynağı zaten başka bir forumdan alıntıladım
Caspera gönder stock rom atsinlar sen yanlis yapar isen telefon brick olur benden söylemesibende casper via e1 var en fazla ne yapabilirim
zaten 2. telefon olarak duruyor piyasa ederi 300 mü 400 mü ne şuan güzel çalışıyor fakat android sürümü eski ve arayüzler kötü bunu yükseltebilir miyim diyordumCaspera gönder stock rom atsinlar sen yanlis yapar isen telefon brick olur benden söylemesi
Zararlı bir şey değil aslinda kullanmasını bilene mesela ben tabletime attim bütün samsung ve googlenin bütün uygulamalarını sildimBen silebiliyor muyum bu rootu ? Veya zararlı bir şey mi
Stock rom atman lazimBen silebiliyor muyum bu rootu ? Veya zararlı bir şey mi
Ben atmadım ki ama room falan başkası benim telefonuma benden habersiz atabilir mi ?Zararlı bir şey değil aslinda kullanmasını bilene mesela ben tabletime attim bütün samsung ve googlenin bütün uygulamalarını sildim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stock rom atman lazim
Telefonun en son romunu bulman gerekir onuda buluruz senin telefonuna ızinsiz atma olasılığı olabilir rom atmak okadar kolaykiBen atmadım ki ama room falan başkası benim telefonuma benden habersiz atabilir mi ?
Stock room nasıl atılıyor ?
Nasıl yapicaz şimdi nasıl bir yol izlemek lazım ?Telefonun en son romunu bulman gerekir onuda buluruz senin telefonuna ızinsiz atma olasılığı olabilir rom atmak okadar kolayki
Bu arada root muş ben room dedim sanaTelefonun en son romunu bulman gerekir onuda buluruz senin telefonuna ızinsiz atma olasılığı olabilir rom atmak okadar kolayki
ÖncelikleNasıl yapicaz şimdi nasıl bir yol izlemek lazım ?
Stock room atar isen root felan kalmıyor dostumNasıl yapicaz şimdi nasıl bir yol izlemek lazım ?
Bu arada root muş ben room dedim sana
Orda fastboot rom yazıyorÖncelikleBu videoyu izleyerek yapman gerekir
Stock room atar isen root felan kalmıyor dostum
Bu arada bu işlemler telefondan yapılır mı benim bilgisayarım yok daÖncelikleBu videoyu izleyerek yapman gerekir
Stock room atar isen root felan kalmıyor dostum
Hocam bir program üzeri stok rom dosyası yükleyeceksin onuda internetten bulup rom dosyasını xiaominin programı ile atmaniz gerekmekteOrda fastboot rom yazıyor