Neler Yeni

Telefonunu Çıkar' Diyen Adamın Ağzına Telefon Soktular

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bide bu çıktı. Gençleri destekliyoruz ayağına yok telefonu göster diyenlerin üstüne yürümeler, falanlar filanlar... Kardeşim biz bu ülkenin genciysek bilgimizle, sözlerimizle öne çıkmalıyız. Saçma sapan hareketler yapılmamalı. Onu geçtim telefonu adamın ağzına sokan adam zaten 50 yaşında. 20 yıl boyunca tek bir partiye oy verdiğine de yemin edebilirim, ama kanıtlayamam.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Olması gerekeni yapmış ancak acıdım o adama. Sonuçta saygı denen bir şey var. Sonuçta telefon sokan adamın babası yaşında.
Videoyu izlerken hissettiğim duygular vb:
* Aşırı komik
* Saçma
* Yazık
* Saygısız
* Oh iyi olmuş
* Ne hallere düştük
* Aman banane
saygı ile ile ilgili anlayışımızda sıkıntı var toplumsal olarak yaşlıdır saygı duy büyüktür saygı duy saygı herkese bedava verilecek bi davranış değildir sadece sizin için önemli olan kriterlerde başarılı gördüğünüz insanlara karşı gösterilmesi gereken bi davranıştır haketmeyen insanlara saygı duydugunuzda ondan "ilgili konuda" üstün olduğunuz insana saygı duymak zorunda değilsinizdir. Sırf bir kişi annesinin malum yerini sizden 10 yıl erken yırtıp cıktı diye ona saygı duymanız gerekmez bu bir başarı değildir saygı üst akıla karaktere sağduyulu kişiye bilir kişiye ... gibi vasıflı insanlara duyulur
cahil ile yapılan tüm tartışmalar kaybedilmeye mahkumdur ya hiç iletişime girmeyin yada haddini bildirin
şahsi görüşümdür pek çok insan ve düşünür tarafından doğrulanmıştır

EDİT: video ile ilgili olarak ise adam 10 dakika boyunca karşısına çıkan herkese saygısızlık ediyor ne söylerse söylesinler katiyen dinlemiyor tam tersine kendi kafasındakini konuşmaya devam ediyor sözlerini kesiyor o kimseye saygı duymamış kim niye ona saygı duysun %100 değilsede hakkıdır

Son düzenleme:

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
En iyi cevap o adama cevap vermemektir, bu hareket saygısızlık olmuş.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Saygısızlık yapmaması gerekirdi hoş olmamış.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
saygı ile ile ilgili anlayışımızda sıkıntı var toplumsal olarak yaşlıdır saygı duy büyüktür saygı duy saygı herkese bedava verilecek bi davranış değildir sadece sizin için önemli olan kriterlerde başarılı gördüğünüz insanlara karşı gösterilmesi gereken bi davranıştır haketmeyen insanlara saygı duydugunuzda ondan "ilgili konuda" üstün olduğunuz insana saygı duymak zorunda değilsinizdir. Sırf bir kişi annesinin malum yerini sizden 10 yıl erken yırtıp cıktı diye ona saygı duymanız gerekmez bu bir başarı değildir saygı üst akıla karaktere sağduyulu kişiye bilir kişiye ... gibi vasıflı insanlara duyulur
cahil ile yapılan tüm tartışmalar kaybedilmeye mahkumdur ya hiç iletişime girmeyin yada haddini bildirin

EDİT: video ile ilgili olarak ise adam 10 dakika boyunca karşısına çıkan herkese saygısızlık ediyor ne söylerse söylesinler katiyen dinlemiyor tam tersine kendi kafasındakini konuşmaya devam ediyor sözlerini kesiyor o kimseye saygı duymamış kim niye ona saygı duysun %100 değilsede hakkıdır
Tamamda adam çıkarıp birinin agzına bir şey mi sokmus her insan saygıyı hak eder

İceWolf

80+ Silver
Birilerinden şikayet edenler, ahlaksızlığı kendilerine şeref zannediyorlar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Haklısın ama şöyle bir durum var. Herkes birbirine her şekilde saygı göstermeli ki kendi karekterini belirleyesin. Sokakta bir köpek sana havladığında sen de havlamak zorunda değilsin. Bu örnekle zaten kimin nasıl olabileceği anlaşılıyor. Başıma gelen küçük bir olayı anlatayım.
Bizim şehrimizde halk otobüsleri var. Ben okuldan sonra yorgun argın binmişim bitkin bir şekilde ve yaşlı teyzenin birisi geldi aynen böyle dedi: ŞŞŞ kalksana gııı ben oturucam.
Kalkmadım.
Ekledi: La sana diyomm ahrazzz
Kalkmadım.
Ekledi: Anasından gördüğü terbiye işte **********.
Kalkmadım ve hiçbir şey demedim.
Arkadan bir ses yükseldi: Beleş beleş biniyon otobüse sonra da milletten kalkmasını istiyon haysiyetsiz. O senin gibi g*çını gere gere yatmıyo, sabahtan akşama kadar ders çalışıyo.
Beni kaldırmaya çalışan teyze: Sanane bacım sanane. İstersem otobüsten bile atarım.
Bu lafından sonra neredeyse tüm herkes teyzeye laf atıştırdı hatta söven bile oldu.
Daha sonra teyze bir sonraki durakta indi.
Yani benim sessizliğim çok büyük bir cevap oldu.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
PUAHAHAAHA

Top Bottom