Besim Tibuk
80+ Gold
Evet son dönemlerde toplantı ve canlı dersler ile beraber Webcam'e olan ihtiyaç büyüdü. Ben de bugün telefonunuzu nasıl bir Webcam oalrak kullanacağınızı göstereceğim.
Adım 1:
Uygulamayı indirmekle başlayalım.
İlk olarak telefonunuza ve bilgiasyarınıza uygulamayı indirmeniz gerekmekte. Linkler yukarıda.
Adım 2:
Uygulamayı kurup bilgisayarı yeniden başlatıp bu adımı uygulamaya başlayabilirsiniz.
Uygulamanın ana ekran bu şekilde.
Şimdi telefonda da bu uygulamayı açıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor:
Kendisi direkt bağlanır çoğunlukla. Eğer bağlanmaz ise, mavi olan Buton'a tıklıyoruz. Eğer bir yanlışlık yok ise bilgisayarınıza bağlanmış olması gerek.
Bağlandığında zaten kamera bilgisayrda olmuş olacak.
Not: Bilgisayar ve Telefon aynı internete bağlı olmalı.
Adım 1:
Uygulamayı indirmekle başlayalım.
iVCam Webcam - Google Play'de Uygulamalar
iVCam, akıllı telefonunuzu / tabletinizi Windows PC için bir HD web kamerasına dönüştürür.
play.google.com
iVCam Webcam
Why buy a webcam since you already have an iPhone/iPad? iVCam turns your iPhone/iPad into an HD webcam for Windows PC. You can also replace your old USB webcam or integrated webcam with it which has a better quality. At the same time it's also a perfect baby monitor, spy-cam, security camera...
apps.apple.com
iVCam - Use mobile phone as a PC webcam | E2ESOFT
iVCam transforms your Mobile Phone / Pad into a webcam for Windows PC.
www.e2esoft.com
İlk olarak telefonunuza ve bilgiasyarınıza uygulamayı indirmeniz gerekmekte. Linkler yukarıda.
Adım 2:
Uygulamayı kurup bilgisayarı yeniden başlatıp bu adımı uygulamaya başlayabilirsiniz.
Uygulamanın ana ekran bu şekilde.
Şimdi telefonda da bu uygulamayı açıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor:
Kendisi direkt bağlanır çoğunlukla. Eğer bağlanmaz ise, mavi olan Buton'a tıklıyoruz. Eğer bir yanlışlık yok ise bilgisayarınıza bağlanmış olması gerek.
Bağlandığında zaten kamera bilgisayrda olmuş olacak.
Not: Bilgisayar ve Telefon aynı internete bağlı olmalı.