Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Bildiğiniz yks test kitabı pdfleri paylaşan bir telegram grubu var mı?
bunun doğru olmadığını biliyorum ve savunmuyorum. !!!
Ben doğru buluyor ve savunuyorum 4 kitaba 800 lira diyorlar dışarıda yemek yiyemiyorum diye getirden indirimli bisküvi alıyorum bir günüm çizi diğer günüm hanımellerle geçiyorBildiğiniz yks test kitabı pdfleri paylaşan bir telegram grubu var mı?
Haklısınız ekonomi sağ olsun bir kitap 150,200 tl,yaklaşık 3k kitap masrafı yaptım bu sene ve bir o kadar daha masraf çıkıcak gibiBen doğru buluyor ve savunuyorum 4 kitaba 800 lira diyorlar dışarıda yemek yiyemiyorum diye getirden indirimli bisküvi alıyorum bir günüm çizi diğer günüm hanımellerle geçiyor
Takibe aldım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Yeni kitaplar pahalı olsa neyse 15 liraya fotokopisini 30 liraya kendisini alabildiğin milattan kalma antrenmanlarla matematik bile 150 lira olmuş inan o soruları yazanlar zaten yıllarca ekmeğini yedi üretim maliyeti artsa bile yayınevleri kazık satıyor dershanemde kitap yazan hocalar var referansları sayesinde çoğu kitabı indirimle alabiliyorum bu fiyatlar ortalama 80-90 TL üretim maliyeti 40-50 TL diyorlar orası ne kadar doğrudur bilemem ama kırtasiye 200 TL olan kitabı indirimle 80'e sattığında bile kâr edebiliyorsa yapılan fırsatçılıktan başka bir şey değildir öğrencinin maaşı var gibi fiyat veriyorlarHaklısınız ekonomi sağ olsun bir kitap 150,200 TL,yaklaşık 3k kitap masrafı yaptım bu sene ve bir o kadar daha masraf çıkıcak gibiBu sıralar aileme de daha fazla yük olmak istemiyorum. İstediğim şeyi yanlış bulma nedenim adamlar kitabı yapmak için emek ve maddiyat harcıyor. Bundan dolayı yanlış buluyorum. Bunu düşünmem biraz canımı sıkıyor ama eğer pdf bulursam kullanıcam
Kitabın fotokopisini çektirebilirsiniz.Bildiğiniz yks test kitabı pdfleri paylaşan bir telegram grubu var mı?
Ozelden atmak sorun olmuyor diye biliyorumBiraz internet de araştırarak sitelerde PDF linklerini bulabilirsiniz
Link paylaşırdımda yasak mı bilmiyorum