Dosyalarına girdiğin zaman içeride Telegram adında bir klasör olması gerekir. Medialar oraya iniyor.Dedim bi o ses rap bakım bı telegram sayfası buldum girdim ama videoları indirdi ama indirilenlere baktım bulamadım nereye indi ve nasıl silinir ?
Birde yer kaplıyor mu
Telegram diye bir klasör olması lazım.Dedim bi o ses rap bakım bı telegram sayfası buldum girdim ama videoları indirdi ama indirilenlere baktım bulamadım nereye indi ve nasıl silinir ?
Birde yer kaplıyor mu
Kaplıyorlar ve .nomedia ile galeri tarafından okunmamasını sağlıyor. Nomedia switcher tarzı bir program varsa görünür kılabilirsin.Dedim bi o ses rap bakım bı telegram sayfası buldum girdim ama videoları indirdi ama indirilenlere baktım bulamadım nereye indi ve nasıl silinir ?
Birde yer kaplıyor mu
Dosyalarına girdiğin zaman içeride Telegram adında bir klasör olması gerekir. Medialar oraya iniyor.
Yer kaplarlar elbette.
Telegram diye bir klasör olması lazım.
Herhangi bir program yok nasıl bakacağım nereye indiğineKaplıyorlar ve .nomedia ile galeri tarafından okunmamasını sağlıyor. Nomedia switcher tarzı bir program varsa görünür kılabilirsin.
Dosya uygulaması yok mu?Herhangi bir program yok nasıl bakacağım nereye indiğine
Belgeler kısmına basıp telegramı bul.Herhangi bir program yok nasıl bakacağım nereye indiğine
Arama kısmına telegram yazmayı denermisin belki çıkar.Derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga yok diğer doç ppt PDF falan oralarda da yok
Derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga yok diğer doç ppt PDF falan oralarda da yok
Var zaten dosya yöneticisi diye ama ordan nereye gireceğimAlıntıyı görüntüle
Bunun gibi bir dosya uygulaması olması gerekir telefonun kendisinin.
Burda o dosya yöneticisine tıklayınca karşıma gelen menünün fotosu varHerhangi bir program yok nasıl bakacağım nereye indiğine
Dosyalarına girdiğin zaman içeride Telegram adında bir klasör olması gerekir. Medialar oraya iniyor.
Yer kaplarlar elbette.
Telegram diye bir klasör olması lazım.
Kaplıyorlar ve .nomedia ile galeri tarafından okunmamasını sağlıyor. Nomedia switcher tarzı bir program varsa görünür kılabilirsin.
Dosya uygulaması yok mu?
İndirme dediğim bu arkadaşlar , birde en son ziyaret ettiğimiz kanallar gözüküyor muBelgeler kısmına basıp telegramı bul.