Öneri Televizyon alınır mı veya hangi televizyonu almalıyım?

Reaksiyon skoru
9
Merhabalar; Vestel 65Q9900 Bu televizyon 12300 tl'ye denk geliyor. Sizce bu fiyata bu televizyon alınır mı ? Veya bunun yerine bu Philips 58PUS8506 alınır mı? Ya da 12500tl max bütçe olacak şekilde siz hangi televizyonu önerirsiniz ?

Onemli olan nedir özellikleri sizin için?

Philps ve samsung smart tv kullanıyorum philips kasıyor. Samsung tavsiye ederim.

Onemli olan nedir özellikleri sizin için?
55 inch'ten büyük olması, uygulama arayüzü, görüntü kalitesi, kanal geçişleri vb. olarak sıralayabilirim.
Philps ve samsung smart tv kullanıyorum philips kasıyor. Samsung tavsiye ederim.
Samsung'un işletim sistemi Tizen'den çok fazla şikayet duyuyorum etrafımda, bu sebepten ötürü hiç Samsung'a bakmadım siz ne düşünüyorsunuz Tizen ile ilgili?

55 inch'ten büyük olması, uygulama arayüzü, görüntü kalitesi, kanal geçişleri vb. olarak sıralayabilirim.

Samsung'un işletim sistemi Tizen'den çok fazla şikayet duyuyorum etrafımda, bu sebepten ötürü hiç Samsung'a bakmadım siz ne düşünüyorsunuz Tizen ile ilgili?
Samsung güzel bence samsung 5 series smart tv kullanıyorum ben. Mutfakta da https://www.epey.com/televizyon/philips-32pfs5803.html bu televizyon var memnun değilim hızından kanal değiştirmesi bile sıkıntı. 1800tl civarına almıştım.

Philips The One Performans Serisi 58PUS8506/62 58 al bence vatan dan felan süper​

Geri