Öneri Televizyon Önerisi 4k

Reaksiyon skoru
23

Hi-Level 55UL700 modeli var aklımda veya​

Axen AX55FMN501​

Bilgisayara bağlayıp oyun oynanmak için odama bakıyorum arada dizi izlenir 13-14k bütçe var en fazla böyle markalarla işimi görebilir miyim?

Bütçe çıkabilirsen TCL ama 15 altına en iyi TV bence strong dur bilgin olsun. F/P olarak strong candır 4k TV olarakdan.

TCL de baktım aslında bi tık aşıyor bide google tv akıllı olmasına gerek yok android boxda var o yüzden fiyat performans bakıyorum işimi görsün yeter senin stronga bakayım bi
Senin bütçende stronga benzer tv lerde var fakat strong gibisi yok. Bu arada ben tcl baktım da sonra dedim boşver nasılsa televizyonun var dedim kendime. (yoksa alacaktım)

TCL de baktım aslında bi tık aşıyor bide google tv akıllı olmasına gerek yok android boxda var o yüzden fiyat performans bakıyorum işimi görsün yeter senin stronga bakayım bi

Axen AX55FMN501​

Bilgisayara bağlayıp oyun oynanmak için odama bakıyorum arada dizi izlenir 13-14k bütçe var en fazla böyle markalarla işimi görebilir miyim?
ne bir tıkmı 1 milyon fiyatı var tvnın :)

Axen AX55FMN501​

Bunu Al Geç Hocam .

Geri