WacheroN 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 614 Reaksiyon skoru 84 Pazartesi, 21:08 #1 15 20k tl bandında televizyon arıyorum ghosting sorunu olmasın akıcı olsun dandik bi marka olmasın 55 inç veya ustu olabilir tesekkurler
15 20k tl bandında televizyon arıyorum ghosting sorunu olmasın akıcı olsun dandik bi marka olmasın 55 inç veya ustu olabilir tesekkurler
E eneskaya6 80+ Silver Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 3,573 Reaksiyon skoru 2,510 Dün, 18:18 #2 Next miniled haberin vardır ona bakabilirsin. İyi marka istediğin icin birde buna bakabilirsin samsung. smart değil hotel tv.
Next miniled haberin vardır ona bakabilirsin. İyi marka istediğin icin birde buna bakabilirsin samsung. smart değil hotel tv.
WacheroN 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 614 Reaksiyon skoru 84 Dün, 19:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 eneskaya6 yazmış: Next miniled haberin vardır ona bakabilirsin. İyi marka istediğin icin birde buna bakabilirsin samsung. smart değil hotel tv. Devamı için tıklayın... youtube tarayıcı olmıyan televizyonla ilgilenmiyorum o diger markayıda ilk defa duydum kb tesekkurler
eneskaya6 yazmış: Next miniled haberin vardır ona bakabilirsin. İyi marka istediğin icin birde buna bakabilirsin samsung. smart değil hotel tv. Devamı için tıklayın... youtube tarayıcı olmıyan televizyonla ilgilenmiyorum o diger markayıda ilk defa duydum kb tesekkurler
Drsağbırakmayan 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,591 Reaksiyon skoru 808 Dün, 20:02 #4 TCL modellerine bakabilrsiniz
WacheroN 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 614 Reaksiyon skoru 84 Bugün, 07:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Drsağbırakmayan yazmış: TCL modellerine bakabilrsiniz Devamı için tıklayın... model lazım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 21:54 Drsağbırakmayan yazmış: TCL modellerine bakabilrsiniz Devamı için tıklayın... eski tv miz tcl di ghotstingden gozumuz bozulacaktı o derece bi eski modeldi ama
Drsağbırakmayan yazmış: TCL modellerine bakabilrsiniz Devamı için tıklayın... model lazım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 21:54 Drsağbırakmayan yazmış: TCL modellerine bakabilrsiniz Devamı için tıklayın... eski tv miz tcl di ghotstingden gozumuz bozulacaktı o derece bi eski modeldi ama
N Nxara 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1,890 Reaksiyon skoru 627 Bugün, 07:45 #6 https://amzn.eu/d/a9U06Re Bunu al rakipsiz bu fiyata