Televizyon tavsiyesi alinir

oguzunluerler1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Var mi guzel f/p. Arkadas sordu oyun icin. Muhtemelen 4k istiyor, kendi de bilmiyor ama siz ona gore verin tavsiyeleri. Guzel bisi olsun diyor, butceyi orta ust yapabilirsiniz.

Var mi guzel f/p. Arkadas sordu oyun icin. Muhtemelen 4k istiyor, kendi de bilmiyor ama siz ona gore verin tavsiyeleri. Guzel bisi olsun diyor, butceyi orta ust yapabilirsiniz.
orta üst bütçeden kastın ne?

Tek diyeceğim. Ne yaparsan yap ama samsung veya lg den şaşma.

Orta ust bir televizyon icin ne gerekirse o. Miktar belli degil onu ben belirliycem.
Post automatically merged:

Ozel bir sebebi var mi genel bir kotuluk mu var

Bütçeyi bilmeden hiçbir şey öneremiyoruz maalesef. Her şey bütçeye bağlı.

Orta ust bir televizyon icin ne gerekirse o. Miktar belli degil onu ben belirliycem.
Post automatically merged:

Ozel bir sebebi var mi genel bir kotuluk mu var
Şu videoyu izleyebilirsin seni rahatsız edecek maç izlerken dikey golgelenme sorunu var beyaz ekranda da kötü duruyor 3 aile philips tv kullanıyoruz hepimizinki kusurlu servisi de berbat

Philips 58pus8507 renk doygunluğu, siyahlar, parlaklık, kontrast mükemmel konsolda da baya keyif alıyorum. Ama maç izleyecekseniz önermem digiturk olmasına rağmen gölgelenme oluyor. Onun dışında Netflix ve Oyun için başarılı. Fabrikasyon bir hata ile de karşılaşmadım...

Geri