Neler Yeni

TELEVİZYON UYDUSU VALORANT BAN YEDİRİR Mİ?

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
Merhabalar linkini bıraktığım ürünü aldım ve kullanmaya başladık ; Sunplus Spacex Ãanaklı-çanaksız Dahili Wi-fi Full Hd Sinema Paketili Uydu Alıcısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Sorum size saçma gelebilir ama merak ettim bu ürünü ben direk modeme bağlıyorum wifi ile, cihaz üstünden ise ip tv denen şeyi açıyoruz ne olduğunu bilmiyorum ama tüm kanalları internet üstünden önümüze seriyor. Şimdi sorum şu şekilde iptv yasal bir şey değil bildiğim kadarı ile ama bu normal kanalları çekiyor yasadışı bir kanal yok yani rizetv gibi falan kanalları cekiyor sadece mac yayınları yok bu uydu hep modeme bağlı kalıcak, bu iptv vb. gibi illegal programlar acaba valorant cs gibi oyunlarda ban yememe sebep olur mu ne biliyim bir ip çakışması vb gibi durumlardan suçsuz yere ban yeme gibi durum olabilir mi sizce?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,502
İsim
Emre siyah
hayır

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçma bir soru farkındayım ama bir anda aklıma geldi sonuçta bunu modeme bağlıyorum ve internetten veri çekiyor çektiği veriler sadece kanal ama olurda bu tarz platformlardan valo steam vb gibi yerlerden ban yedirir mi diye merak ettim sadece

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
günceldir

Top Bottom