Neler Yeni

Televizyona bilmediğim cihazlar bağlanıyor

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocalarım merhaba. Televizyona “smart device” adında bir cihaz bağlanmaya çalışıyordu. Bende iptal edip merak ettim ve ayarlardan bağlanan cihazlara girdim. Birsürü smart device ve bilmediğim ingilizce isimli bir telefon vardı. Detaylara bakınca smart device adındaki ürünler sadece televizyona ekranını yansıtabiliyorken bilinmeyen ingilizce isimli telefona bakınca smart view özelliğine sahip. Bende hepsini reddettim. Bir sorun olurmu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Hocalarım merhaba. Televizyona “smart device” adında bir cihaz bağlanmaya çalışıyordu. Bende iptal edip merak ettim ve ayarlardan bağlanan cihazlara girdim. Birsürü smart device ve bilmediğim ingilizce isimli bir telefon vardı. Detaylara bakınca smart device adındaki ürünler sadece televizyona ekranını yansıtabiliyorken bilinmeyen ingilizce isimli telefona bakınca smart view özelliğine sahip. Bende hepsini reddettim. Bir sorun olurmu?
Ağınızda başka cihazlar olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da televizoynun bluetooth'u açıktır.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağınızda başka cihazlar olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da televizoynun bluetooth'u açıktır.
Bluetooth açık hocam modem şifresi çok karışık zaten. Benim sorum bu cihazlar bir daha farklı bir şekilde bağlanabilirmi? Birde internetten baktığımda smart view’in televizyonu izleyebildiği bir program olarak okudum. Televizyona başka cihazlar bağlı oyun konsolu, dvd okuyucu vb. Bunlara girdiğim bazı kartlar, bilgiler çalınabilirmi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Bluetooth açık hocam modem şifresi çok karışık zaten. Benim sorum bu cihazlar bir daha farklı bir şekilde bağlanabilirmi?
İşte wifi ağına hali hazırda bağlı da olabilirler.
Androidler bir uygulama vardı ağına bağlı bütün cihazları görebiliyorsun veya modem arayüzünden de görebiliyor olman lazım.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte wifi ağına hali hazırda bağlı da olabilirler.
Androidler bir uygulama vardı ağına bağlı bütün cihazları görebiliyorsun veya modem arayüzünden de görebiliyor olman lazım.
Hocam kaspersky’ın paralı sürümünü denemiştim ve şüpheli bir cihaz göremedim. Bakalı 1 ay olmuştur. Birde hocam bluetooth üzerinden bağlanmayı denedikleri üst kısımda yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,678
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom