Neler Yeni

Televizyonda Sinyal Çekmeme

A.J.A.N.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Dönmez
Hepinize iyi akşalar diliyorum. Bizim tv mizde bir sorun var. Trt kanallarının HD olanları diğer bilmediğimiz kanallar ile yer değiştiriyor. Bazen çekmiyor. HD olmayanları aşağıya indirdiğimiz zaman tv yi açınca kanallar çekmiyor. Bazen çekiyor. Oda en fazla 1 saat sürüyor. Hava kötü olmasada aynı sorun oluyor. Tüm sitelere baktım hiçbiri işe yaramadı. Ağ ile aradım olmadı, diğer Trt kanallarını indirdim olmadı, Tv yi sıfırladım yine değişen bir şey olmadı.

Tv:LG WebOs 2016

Batuhan5356

80+ Silver
Hepinize iyi akşalar diliyorum. Bizim tv mizde bir sorun var. Trt kanallarının HD olanları diğer bilmediğimiz kanallar ile yer değiştiriyor. Bazen çekmiyor. HD olmayanları aşağıya indirdiğimiz zaman tv yi açınca kanallar çekmiyor. Bazen çekiyor. Oda en fazla 1 saat sürüyor. Hava kötü olmasada aynı sorun oluyor. Tüm sitelere baktım hiçbiri işe yaramadı. Ağ ile aradım olmadı, diğer Trt kanallarını indirdim olmadı, Tv yi sıfırladım yine değişen bir şey olmadı.

Tv:LG WebOs 2016
anten kaynaklı bir sorun olabilir

emmi

80+
Merhaba , Merkezi Sistem Mi Kullanıyorsun..?
Yada Bireysel Çanak Anteni Mi..?
Eğer Yapabiliyorsan , Fabrika Ayarlarına Sıfırla Cihazı Sonra 12380 V(Dikey) 27500 Frekansını Manuel Olarak Tarama Yap.
Eğer Problemsiz Bir Kanal Listesi Bulunursa , Artık Kaydedip Kanalları Yerlerine Taşıyabilirsin.
Fakat , Yok Çıkmadı İstediğin Kanallar , Çanak Anteninde Bir Problem Olduğuna İşarettir.
İşin Ehli Birini Çağırıp Müdahalede Bulunmasını Sağlayabilirsin.

A.J.A.N.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba , Merkezi Sistem Mi Kullanıyorsun..?
Yada Bireysel Çanak Anteni Mi..?
Eğer Yapabiliyorsan , Fabrika Ayarlarına Sıfırla Cihazı Sonra 12380 V(Dikey) 27500 Frekansını Manuel Olarak Tarama Yap.
Eğer Problemsiz Bir Kanal Listesi Bulunursa , Artık Kaydedip Kanalları Yerlerine Taşıyabilirsin.
Fakat , Yok Çıkmadı İstediğin Kanallar , Çanak Anteninde Bir Problem Olduğuna İşarettir.
İşin Ehli Birini Çağırıp Müdahalede Bulunmasını Sağlayabilirsin.

Merkezi sistem kullanıyorum. Fakat onuda denedik :( İşe yaramadı bir süre kendine geldi sandık ama yine sonuç vermedi :*(
Mesaj otomatik birleştirildi:

anten kaynaklı bir sorun olabilir
Bizde öyle düşünüyoruz ama komşularımızda bir sorun yok

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Yazılım güncellemesi varsa, onu yaptıktan sonra deneyin.

emmi

80+
Merkezi sistem kullanıyorum. Fakat onuda denedik :( İşe yaramadı bir süre kendine geldi sandık ama yine sonuç vermedi :*(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde öyle düşünüyoruz ama komşularımızda bir sorun yok
Merkezi Sistem İse Salonda Dağıtıcı Şebeke Hattı Vardır , Bir İhtimal Arıza Ondan Kaynaklı Olabilir.
Yada İki Televizyon Aynı Anda Çalışıyorsa Bazı Kanallar Çekmeyebilir.
Kabloda Kopukluk , Eskime veya Temassızlık Vardır.
Bir Diğer İhtimal İse Santraldeki Çıkışta Kısa Devre Vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,195
Üyeler
163,796
Son üye
Simsek34
Top Bottom