Neler Yeni

Youtube Telif İhtarı Yedim Haklı mı?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
Merhaba arkadaşlar YouTube Kanalımda Twitch yayıncılarının kesitlerini yapıp atıyorum. Bugün kanalıma İhtar geldi ve ihtar sebebi elraenn yayıncısının Twitch kesitlerini toplayıp edit yapan kişinin videosunu yayında elraenn izliyor, bende elraenn izlerken o videoyu izlediği kesiti alıp kendi kanalıma atıyorum. Attığım videoya edit yapan kişi ihtar atıyor böyle bir hakkı var mı? Ayriyeten benim gibi atan iki kişi var ama onların videoları halen duruyor.
Video:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Merhaba arkadaşlar Youtube Kanalımda Twitch yayıncılarının kesitlerini yapıp atıyorum. Bugün kanalıma İhtar geldi ve ihtar sebebi elraenn yayıncısının twitch kesitlerini toplayıp edit yapan kişinin videosunu elraenn izliyor bende elraenn izlerken o videoyu izlediği kesiti alıp kendi kanalıma atıyorum. Attığım videoya edit yapan kişi ihtar atıyor böyle bir hakkı var mı?
Oyun videosu dışında yok diye biliyorum ama telif atan muhtemelen tuğkan abi değil kendi editörleridir onların kanalından aldın diye

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun videosu dışında yok diye biliyorum ama telif atan muhtemelen tuğkan abi değil kendi editörleridir onların kanalından aldın diye
yok hocam o editi yapan kanal atmış ve editler hep tuğkan abinin yayın kesitlerinin toplanması. Yapan kişi tuğkan abi değil sonuçta ihtarı atan kişi de benim gibi tuğkan abinin videoalarını kullanıyor

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
yok hocam o editi yapan kanal atmış ve editler hep tuğkan abinin yayın kesitlerinin toplanması. Yapan kişi tuğkan abi değil sonuçta ihtarı atan kişi de benim gibi tuğkan abinin videoalarını kullanıyor
benim bildiğim adil kullanım tasarısı sebebi ile atılamıyor olması lazım. O da o tasarıya güvenerek edit yapıyor. Açıklamanda o çocuğun kanalının linki ve videonun linki var mı? Yoksa çocuğa mail at, dediklerimi ekleyeceğini söyle, ihtarı çekmesini rica et. Dediğim adil kullanım tasarısını da araştır. Ben bakalı çok geçti üstünde.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim bildiğim adil kullanım tasarısı sebebi ile atılamıyor olması lazım. O da o tasarıya güvenerek edit yapıyor. Açıklamanda o çocuğun kanalının linki ve videonun linki var mı? Yoksa çocuğa mail at, dediklerimi ekleyeceğini söyle, ihtarı çekmesini rica et. Dediğim adil kullanım tasarısını da araştır. Ben bakalı çok geçti üstünde.
tamamdır hocam teşekkür ederim

Top Bottom