Neler Yeni

Temaslı Çıktım Öneri Verebilir misiniz?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
Kardeşim pozitif çıktı ve beni eve kapattılar bir gün sonradan kuru ufak öksürükler başladı. Test vermek istesem bile evden çıkmam lazım ama çıkmam yasak ne yapmam lazım? Covid testi yapabilsem ve öğrensem ona göre favimol alacağım.

Sağlık ekipleri ilaç bıraktı ve başka bir şey yapmadılar.

Şimdilik bulgular

Kuru öksürük
Kuyruk sokumunda ağrı
Kalp ağrısı

.......

80+ Bronze
Eğer temeslıysan semi aramaları lazım durumun hakkında.Benim de babamın covid testi pozitif çıktı ve beni aradılar.Evdeki herkesin temaslı olduğunu ve belirtilermizin olduğunu söyledik,eve gelip test yaptılar.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Kardeşim pozitif çıktı ve beni eve kapattılar bir gün sonradan kuru ufak öksürükler başladı. Test vermek istesem bile evden çıkmam lazım ama çıkmam yasak ne yapmam lazım? Covid testi yapabilsem ve öğrensem ona göre favimol alacağım.

Şimdilik bulgular

Kuru öksürük
Kuyruk sokumunda ağrı
Kalp ağrısı
test vermeye çıkabiliyosun ve verdikleri ilacın tarihi geçik. Sarı etiketi kaldır onun altındaki tarihe bak

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
İstisnalar haricinde çoğu ilacın tarihi geçmez! İlaçlar geri çağırılır kontrolleri yapılır, kullanılabilir durumda ise skti güncellenir piyasaya sürülür.
skt güncel olmadığı için uyarmak istedim annem babam ablam ve benim ilaçlarımın tarihi geçikti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereksiz bilgi.
düzenlendi
ayrıca tarihine bak diye de not düşmüşüm bakıp içebilir o zaman

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eğer temeslıysan semi aramaları lazım durumun hakkında.Benim de babamın covid testi pozitif çıktı ve beni aradılar.Evdeki herkesin temaslı olduğunu ve belirtilermizin olduğunu söyledik,eve gelip test yaptılar.
Omu bırak benim babam pozitif olduğunda ambulans bile tahsil etmediler ta ankaraın bir ucundan arabasıyla geldi mecburen eğer arabası da olmasa otobüsle fenan git diyeceklerdi sanırsam aramadılar yani.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Şimdilik bulgular

Kuru öksürük
Kuyruk sokumunda ağrı
Kalp ağrısı
Evde Test verilebilyor duruma göre. Favimol almadan Önce Doktoruna danış.
Yapabileceğin Şeyler basit:
Bol Meyve Sebze Yemek
Bol Su İçmek
Odanı Havalandırmak
Burun Yollarını Açık Tutmak
Vitamin Takviyesi C Ve D. (Bir Üyemizin Babası Corona İken Filyasyon Getirmiş)
Bağısıklıgını Güclü Tutun, Haraketli olun

.......

80+ Bronze
Omu bırak benim babam pozitif olduğunda ambulans bile tahsil etmediler ta ankaraın bir ucundan arabasıyla geldi mecburen eğer arabası da olmasa otobüsle fenan git diyeceklerdi sanırsam aramadılar yani.
Bizde 1 pozitif 3 temaslı olduğu için aradılar,duruma göre arıyorlar.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Şimdilik bulgular

Kuru öksürük
Kuyruk sokumunda ağrı
Kalp ağrısı
Ben direkt covid oldum. Çevremde temaslı olduğum kimse pozitif çıkmadı. Psikolojik olarak rahat ol. 1 hafta 10 gün falan sürdü bende. İlk başlarda grip gibiyken koku ve tat kaybı yaşadım sonra da düzeldim. Düzeldikten sonra teste gittiğimde pozitif çıktım yine ama problem değilmiş olabiliyormuş öyle. 2 hafta evde yattım verdikleri ilacı almadm evde meyve sebze vs. Ateş falan yaparsa da parol bu kadar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
Şu anda alacağım tek ilaç kan sulandırıcı olucaktır. Sağlık ekibini arar ve evimde test yapabilirler mi diye sorarım.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Eğer yapabiliyorsanız clexane yazdırın. Geriside vitamin olabilir. Tavsiyem vitamini doğal olarak almanız. Yeme içmenize özen gösterin ve temizliğinize dikkat edin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Aga Noldu iyimisin bir sıkıntı yoktur insaAllah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular