Teşekkür ederim evet cevap 4.A=4
Doğru mu? Doğruysa çözümünü yazacağım.
Alıntıyı görüntüle
Çizginin altındaki çözümü baz alın.
@machiqwe
A=4
Alıntıyı görüntüle
@machiqwe
Dostum attığım soruda sayının kendisi 72 oluyor neden 79 yazıyoruz orayı detaylı açıklayabilir misin?A=4
Alıntıyı görüntüle
@machiqwe
en büyük dedigi icjn 79 u alırız. çünkü hem 79 hem de 72 o değeri sağlıyor, sagdakinde de 69 alma sebebi aynıDostum attığım soruda sayının kendisi 72 oluyor neden 79 yazıyoruz orayı detaylı açıklayabilir misin?
misal ikinci adımda 50 de diyebilirdik. ama en büyükleri seçeceğiz her adımda çünkü soruda öyle demişen büyük dedigi icjn 79 u alırız. çünkü hem 79 hem de 72 o değeri sağlıyor, sagdakinde de 69 alma sebebi aynı
54 ten büyük sayıları alamama sebebimiz 54 ten büyük bir sayı alırsak devamı saglanamaz. ornegin 55 dersek devam ettiremiyoruzen büyük dedigi icjn 79 u alırız. çünkü hem 79 hem de 72 o değeri sağlıyor, sagdakinde de 69 alma sebebi aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
misal ikinci adımda 50 de diyebilirdik. ama en büyükleri seçeceğiz her adımda çünkü soruda öyle demiş
en büyük dedigi icjn 79 u alırız. çünkü hem 79 hem de 72 o değeri sağlıyor, sagdakinde de 69 alma sebebi aynı
misal ikinci adımda 50 de diyebilirdik. ama en büyükleri seçeceğiz her adımda çünkü soruda öyle demiş
54 ten büyük sayıları alamama sebebimiz 54 ten büyük bir sayı alırsak devamı saglanamaz. ornegin 55 dersek devam ettiremiyoruz
Ben nasıl görebilirim bu tarz şeyleri? Örneğin ben soruyu başta anlayıp bu kadar ilerletmiş olsam 72 yazar 63 ile toplar yanlış cevap bulurdum.en büyük dedigi icjn 79 u alırız. çünkü hem 79 hem de 72 o değeri sağlıyor, sagdakinde de 69 alma sebebi aynı
54 ten büyük sayıları alamama sebebimiz 54 ten büyük bir sayı alırsak devamı saglanamaz. ornegin 55 dersek devam ettiremiyoruz
soru pratigi yaparsan alışırsınBen nasıl görebilirim bu tarz şeyleri? Örneğin ben soruyu başta anlayıp bu kadar ilerletmiş olsam 72 yazar 63 ile toplar yanlış cevap bulurdum.
Hocam birde bazı sorular saçma geliyor çözümü falan mantığını anlayamıyorum ne yapmam lazım? Bol soru çözerek zamanla düzelir mi?soru pratigi yaparsan alışırsın
pes etme düzelir, biraz zaman alır ama düzelir.Hocam birde bazı sorular saçma geliyor çözümü falan mantığını anlayamıyorum ne yapmam lazım? Bol soru çözerek zamanla düzelir mi?
Teşekkür ederim.pes etme düzelir, biraz zaman alır ama düzelir.
bol soru coz deneme vsHocam birde bazı sorular saçma geliyor çözümü falan mantığını anlayamıyorum ne yapmam lazım? Bol soru çözerek zamanla düzelir mi?