Temel kavramlar sorusu

@machiqwe 345 tyt matematik soru bankası 2022 var elimde bu uygun mudur?

49 günde tyt kitabından daha mı kolay o? Elimdeki 49 günde tyt matematik kitabı zor geliyor bana.
o kitabı bilmiyorum malesef kanka. Ama en zorunu çözmek istiyorsan orijinal bakabilirsin. Hem ÖSYM seviyesinde sorulari var hem osymden daha basit soruları var hem de osymden zor sorulari var. ya da direkt acil denemelerini alabilirsin

o kitabı bilmiyorum malesef kanka. Ama en zorunu çözmek istiyorsan orijinal bakabilirsin. Hem ÖSYM seviyesinde sorulari var hem osymden daha basit soruları var hem de osymden zor sorulari var. ya da direkt acil denemelerini alabilirsin
Önce biraz daha gelişeyim ondan sonra zorları çözeyim.

2023 te giricem evet sayısal.
hmm. yaza kadar tyt mat kas(geo dahil) 30 yapabilmelisin en az iyi bir puan istiyorsan. iki kaynak al biri kolay-orta digeri de orjinal olsun. ikisini de bitirnce denemelere gec. acil problem denemelerini ozellikle tavsiye ederim. yazın tyt fen ve ayt fizigin son kısmı hariç (atom fizigi vs. cunku onlar ezber sona dogru bitirmen daha iyi olur unutmaman icin) ayt kimya abartisiz iki uc haftalik birsey ne zaman istersen bitir. tyt fen de tahmini 1 1.5 ayini alir ve duzenli tekrar gerektirir. tyt turkceni de iyi tutmalisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,562
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri