Temiz Kurulumdan Sonra Tüm Programları Tek Seferde Yükleme Rehberi

utkuversus

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
712
Herkese merhaba. Bu konuda sizlere yıllardır kullanmakta olduğum "Ninite" adlı mucizeyi nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.
Öncelikle sitesi bu >https://ninite.com
1585133425844.webp

Ana sayfa bu şekilde. Buradan istediğiniz programı seçiyorsunuz ve aşağıda bulunan "Get Your Ninite" seçeneğine tıklıyorsunuz.
1585133484057.webp

İnen dosyayı açıyoruz. Ve seçtiğimiz programları teker teker kurmaya başlıyor.
1585133562223.webp

1585133626180.webp

Size de arkanıza yaslanıp bu programın tadını çıkarmak kalıyor! Süper değil mi? :D

Çok iyiymiş. Ücretli mi peki site ?

Çoğu kişi bu tarz yazılımların mantıklı olmadığını söylüyor eski yazılımları yüklediği için ama yinede siz bilirsiniz.

Bilgisayara format attıktan sonra kurman gereken programları tek seferde kurmana olanak sağlayan bir program. Örneğin Google Chrome, Discord ve Steam yükleyeceksin. Teker teker sitelerinden indirip kurmak yerine Ninite üzerinden seçip kuruyorsun tek seferde.
Çoğu kişi bu tarz yazılımların mantıklı olmadığını söylüyor eski yazılımları yüklediği için ama yinede siz bilirsiniz.
Aksine Ninite'yi güncellemek için bile kullanabilirsiniz. Sonuçta offline installer değil. Tüm dosyaları program üreticilerinin kendi serverından çekiyor.

ne kadar sağlıklı ?
bu uygulama ile kurulan programların versiyonları ile offical sitelerindeki indirilebilir versiyonlarını teyit ettiniz mi ?

ne kadar sağlıklı ?
bu uygulama ile kurulan programların versiyonları ile offical sitelerindeki indirilebilir versiyonlarını teyit ettiniz mi ?
Evet ettim. Çoğu zaman da güncellemek için kullanıyorum Ninite'yi. En güncel sürümleri kuruyor.

Evet ettim. Çoğu zaman da güncellemek için kullanıyorum Ninite'yi. En güncel sürümleri kuruyor.
not aldım deneyeceğim, kontrol ettiğimde driver değil de kullanılabilir programlar var. Doğru demi ?

not aldım deneyeceğim, kontrol ettiğimde driver değil de kullanılabilir programlar var. Doğru demi ?
Evet Driver değil. Driver için olanları ben de tavsiye etmiyorum hiç sağlıklı değiller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,528
Üyeler
185,757
Son üye
OzcanBey
Geri