Temizlik sonrası pc açılmıyor

İnFless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Az önce Bi temizlik yaptım ön fanları söktüm şimdi pc açılmıyor
Fanlar açılmayı önleyecek şey değil neden olduğunu anlamadım

Kasadan yanlışlıkla ön panel bağlantı kablolarıyla oynamış olabilir misin? Veya PSU'nu 1 konumuna getirdiğine emin misin. Çok fazla olasılık var. Neleri söktüğüne bağlı, sadece fanları sökmüş olamazsın

Herhangi bir kablo çıkardın mı anakarttan veya başka yerden
Yok fanların kablosunu dahi sökmedim boyu kurtardığı kadar dışarı çıkardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasadan yanlışlıkla ön panel bağlantı kablolarıyla oynamış olabilir misin? Veya PSU'nu 1 konumuna getirdiğine emin misin. Çok fazla olasılık var. Neleri söktüğüne bağlı, sadece fanları sökmüş olamazsın

IMG20221113214208.jpg

Ön panel bu şekilde

Yardımcı olacak yok mu :(

Yok fanların kablosunu dahi sökmedim boyu kurtardığı kadar dışarı çıkardım

Alıntıyı görüntüle
Ön panel bu şekilde

Yardımcı olacak yok mu :(
Psu power tuşuna bak psu güç kablosuna bak tam takılı mı temizlerken çıkmış olabilir PC hiç restart vermiyor mu ( ışık dahi mi yanmıyor )

konu ile alakasız işsizmisin AbdullahAbDişindekiBoşluk ne la :D

Kardeşim psu güç kablosunu kontrol et kasanın arkasında altta eğer o sağlamsa güç tuşunu kontrol et oda sağlamsa prize bir bak
Kablo sağlam da aklıma tek senaryo geliyor kasanın fanlarını çıkarırken acaba biraz zorladım da başka bişey mi yerinden çıktı

Statik elektrik yapmış olabilir. Düz tahta üzerine anakartını koy ramları çıkar onları da ayrı koy. 30 dk veya 45 dk sonra tekrar dene. Uzay sistemle çalıştırmayı dene.

Geri