Yardım Temu 0 tl ürün gerçekmi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Weftly

80+
Reaksiyon skoru
37
Reklam Amaçlı Paylaşım
Arkadaşlar temuda şöyle bir olay var gerçekmi degilmi bilemiyorum uygulama sizde yüklüyse arama yerine aşagîdaki kodu yazıp çark cevirirmisiniz veya linkte verebilirim gerçekten merak ediyorum suraya bak delirmek üzereyim
700010462

Screenshot_20250807-002635_Temu.webp

kanka bunu sonuna kadar denedim ilk davet edildiğinde 1 jeton sonrakine 0.5 jeton sonrakine 0.25 sonrakine 0.125 sonrakine 0.625 diye gidiyor yaqni vermiyorlar uğraştığınla kalıyorsun

Değil, Hep böyle yapıyorlar zaten. Siz hiç çarkta en iyi ödül harici ya da tekrar deneyin harici bir kupon çıktığını gördünüz mü? Tabii ki de hayır

Ben sonuna kadar geldim en sonda paylasmami istedi whatsapptan kendimle paylasip tikla, paylas tikla yaptim sonsuza kadar gidiyor vermiyorlar. Yalan yani :D Sirf bunun icin indirmistim sonra sildim, ben ali ile geldim ali ile giderim arkadas.

kanka bunu sonuna kadar denedim ilk davet edildiğinde 1 jeton sonrakine 0.5 jeton sonrakine 0.25 sonrakine 0.125 sonrakine 0.625 diye gidiyor yaqni vermiyorlar uğraştığınla kalıyorsun
Sağolun ben gecen alisveris yaptim 1.5k 500 tl geri verdi uygulama bakiyesi diye belki buda gercektir dedimde bu olaya niye kimse el atmıyor bu legal biseymi

hayır gerçek değil kardom bundan sonra sana bir sürü şey iteleyip onları da aldırıyorlar öyle sadece bunları alamıyon yani kardo

Garip.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri