Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
beyler linki minki yok mu ya telden reklama tıklayınca vermişti 1k kredi iadesini yan hesaplara alayım bari
link derken burdaki olay ' wincredit ' onuda ana sayfaya yazarak bakabilirsin

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Musa Topçu

Oguz...

80+ Bronze
Aynen bir ara banada çıktı o reklam bir daha çıkmadı 1000tl +700tl kupon

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
dün sabah ön siparişli ürün almıstım şimdi kargoya verilmiş ilk defa bu kadar hızlı oldu 30 saat falan sürdü birde ürünlerden biri ön siparişti şaşırdım valla :) 1000 tl yide verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ah be jetonu 60 a cevırmış

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Ahmet Taşlıova
dün sabah ön siparişli ürün almıstım şimdi kargoya verilmiş ilk defa bu kadar hızlı oldu 30 saat falan sürdü birde ürünlerden biri ön siparişti şaşırdım valla :) 1000 tl yide verdi

Gerçekten ben de şaşırdım normalde ön siparişlerde çok nadir hızlı kargo oluyor çünkü..

fruko.gzz

80+ Silver

ne aldın knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Erkam Kılınç
https://share.temu.com/8cJytTkvjEA ya şu setin muadilleri hep 800tl civarında acabz bunun kalitesi nasıldır ki? Bunu almayı düşünüyorum. Uçları kaliteli böyle çoklu bir set almak istiyorum kullandığınız kaliteli setleri atabilirsiniz.

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet
https://share.temu.com/8cJytTkvjEA ya şu setin muadilleri hep 800tl civarında acabz bunun kalitesi nasıldır ki? Bunu almayı düşünüyorum. Uçları kaliteli böyle çoklu bir set almak istiyorum kullandığınız kaliteli setleri atabilirsiniz.
Telefoncu yada bilgisayarcı değilseniz yada bu kadar uca ihtiyacınız yoksa 80-100 tl olan küçük set var onu alamanızı öneririm o benim işimi görüyor ama sizi bilemem

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Ahmet Taşlıova

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Bir arkadaş Diş fırçası almamı rica etti bende hem onun istediği ürünü @valhalla hocamın önerdisi ile aldim , onu ön sipris olarak gösteriyordu kendim içinde bir tane araç süpürgesi aldim cakmaklik ile çalışanlardan aldim bilerek bir tanede yanina kulaklik tutucu aldim mecburen sepeti tamamlamak için

Telefoncu yada bilgisayarcı değilseniz yada bu kadar uca ihtiyacınız yoksa 80-100 tl olan küçük set var onu alamanızı öneririm o benim işimi görüyor ama sizi bilemem
Bu konuda arkadaşa katiliyorum çünkü bunun otomatik olanından yani sarjli olanından 1 sene önce falan sırf indirimde diye almıştım aldığımdan beri taş çatlasa 3 kez falan kullanmışımdir amazondan almıştım. Bir bakayım hala varsa link atarim

28 Şubat 2024 te 657 Tl ye almışım ürünü

Ayrıca şöyle bisey işinizi görür bence @esrarengiz

Son düzenleme:

metorpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Bıçak
Merhaba,
@Takkkql a katılıyorum aynı şekilde, o uçların %90'ı bir işe yaramayacak. Yok illa o paraları vereceğim diyorsanız aşağıdaki ürünü öneririm, 5Nm torklu taşıma çantası vs. olan şarjlı tornavida. Wincredit ile denk getirirsiniz çok karşıma çıkıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,306
Üyeler
173,020
Son üye
herhangibirkisi
Top Bottom