Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Kemal Atatürk
beyler bu farmland gurupları nerde yardımlaşmak için kullanılan bende girem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ece
Bide wincreditte tahminen %de yükseltme için yapılan iadelerin dahil olduğu toplam sipariş sayısı limiti var gibi
2 hesaptan siparis geciyorum ben 2 sinde toplamda 4 iadem oldu onda da urunler problemli gelmisti
keyfi iade hic ypamadim buyuk ihtimalle o destek calisanina hakaret ettim diye oldu pokwrqkoprwqkrpwoq eger elle mudahale varsa ama beni cidden delirtti otomatik cevap atip duruyor habire ozur diliyor

Oguz...

80+ Bronze
2 hesaptan siparis geciyorum ben 2 sinde toplamda 4 iadem oldu onda da urunler problemli gelmisti
keyfi iade hic ypamadim buyuk ihtimalle o destek calisanina hakaret ettim diye oldu pokwrqkoprwqkrpwoq eger elle mudahale varsa ama beni cidden delirtti otomatik cevap atip duruyor habire ozur diliyor
Elle mudahale değilde konuşma sonunda m.h bildirirse yada otomatik yazılanı algılıyorsa sistem düşürüyordur.Nasıl işlediğini tam bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ece
Elle mudahale değilde konuşma sonunda m.h bildirirse yada otomatik yazılanı algılıyorsa sistem düşürüyordur.Nasıl işlediğini tam bilmiyorum
oyle oldu buyuk ihtimalle oguz ama konunun baslarina falan baktim baska insanlara da birkac gun gelmedigi olmus belki gelir

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Ahmet Taşlıova
GaN şarj cihazlarından alan var mı acaba bildiğiniz ürün varsa link atabilir misiniz
Merhabalar, aşağıdaki ürünün ve aynı üreticinin 500 W GaN 3 ve 520 W GaN 5 versiyonlarını olanını aldım.. Hatta buradan birkaç arkadaş da aldılar ve memnun kaldıklarını düşünüyorum. Şu an 500 W olanı stokta olmadığı için linkini paylaşamıyorum ama 520 W ve 620 W GaN 5 versiyonlarının linklerini aşağıya bırakıyorum, satıcıyı ve bu belirttiğim ürünlerini öneririm, pişman olmayacağınızı düşünüyorum..

fruko.gzz

80+ Silver
Merhabalar, aşağıdaki ürünün ve aynı üreticinin 500 W GaN 3 ve 520 W GaN 5 versiyonlarını olanını aldım.. Hatta buradan birkaç arkadaş da aldılar ve memnun kaldıklarını düşünüyorum. Şu an 500 W olanı stokta olmadığı için linkini paylaşamıyorum ama 520 W ve 620 W GaN 5 versiyonlarının linklerini aşağıya bırakıyorum, satıcıyı ve bu belirttiğim ürünlerini öneririm, pişman olmayacağınızı düşünüyorum..

Hocam 300 tl kredi teklifi var aktif etmedim bunu aktif edip süresi bittikten sonra mı geliyor 1000 tl teklif yoksa hiç açmayıp arada yenileyince mi veriyordu

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Ahmet Taşlıova
win credit ile alınmış bir ürün iade edildiği zaman tekrardan win credite katılma hakkı veriyor mu yoksa ürünler iade edilmeye başladığı için artık win credit katılma hakkını iptal mi ediyor ? Daha önce win creditle aldığı ürünü iade eden oldu mu
Zaman zaman bu konuda pm den ve forum başlığından gelen sorulara yanıt verdiğim olmuştu ama tekrar hatırlatma babında sizin vesileniz ile tüm arkadaşlarla paylaşmış olayım...

1- Ürünü geri göndermesiz iadeleriniz 1 ay takviminde 5 adedin üzerine çıktığı durumlarda Temu; "Temu Kredisi İadesi" seçeneğini kaldırarak sadece ilgili hesaba iade ile ödeme yöntemini size sunuyor olacaktır. Bir sonraki ay tekrar aynı durum senaryosu yaşandığında ve hatta bu sayı 8-10 adetlere ulaştığı durumlarda Temu oldukça uzun bir süre size sadece hesaba ücret iadesi seçeneğini sunuyor olacaktır.
2- Yukarıdaki senaryonun aynısı ürünü göndermenize gerek yok opsiyonu için de geçerlidir. Yani yukarıdaki senaryolar gerçekleştiği durumlarda Temu dan ürün iade etmek istediğinizde artık size sadece kargo yoluyla iade seçeneğini şart koşacak ve barkod no üzerinden kargo firması kanalıyla ürünü ücretsiz kendilerine ulaştırmanızı isteyecektir. Bu durumda da ürünün kendilerine ulaşması ve kontrol etmeleri neticesinde uygunluk verdiği hal ve durumda ücret iadesi alabilirsiniz..
3- Wincredit kampanyası üzerinden aldığınız ürün/ürünler elinize ulaştığında hangi yöntemle olursa olsun o ürünü iade etme sürecini 1 ay takviminde aynı şekilde 5 kez ve üzeri uyguladığınız durumlarda da wincredit kampanyasını ya size uzunca bir süre sunmayacak veya sunsa bile 1000 TL kredi opsiyonu yerine 600 TL kredi opsiyonunu devreye alacaktır. Temu kampanya yönetimi özellikle kampanyalar üzerinden yapılan sipariş iptalleri durumunda user ları alışkanlık seviyelerine göre önce grey list e alır, alışkanlığın artarak devam etmesi halinde black list e alınırsınız ve o ilgili hesap özelinde 600/1000 TL kredi iade kampanyalarını bir daha alamama durumu yaşarsınız...
4- Aynı şekilde iade yoğunluğunuzun oluştuğu durum senaryosunda size discount777 seçeneğini kalıcı olarak sunmayacak, claimcredit - newuserfree00 - affiliate opsiyonlarını önermeyi de hissedeceğiniz derecede azaltacaktır.
5- Kampanyalar veya Temu nun diğer uygulamaları hakkında müşteri hizmetleriyle yaptığınız görüşmeleriniz kampanya yönetimince raporlamaya tabi olduğundan yapacağınız görüşmelerde argo ve sinkaflı yaklaşımlardan uzak durun. Temu nun bu tür durumlarda hesabınızı kampanyalardan tamamen men etme, dondurma veya iptal etme gibi koruyucu hakları bulunuyor.

Belirttiğim tüm hususlar Temu nun tüm tüketiciler bazında genel olarak uyguladığı kampanya yönetiminin parametreleridir.
Yukarıda açıklamalardan, konu başlığımızda yorum yapan tüm arkadaşlarımızı tenzih ederim.. Kişi veya kişiler bazında bir açıklama değildir.

Hepinize iyi hafta sonları dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 300 tl kredi teklifi var aktif etmedim bunu aktif edip süresi bittikten sonra mı geliyor 1000 tl teklif yoksa hiç açmayıp arada yenileyince mi veriyordu
Hiç açma kendi kendine gidip yerine yenisinin gelmesini bekle.. Açıp da kullanmazsan tekrar uzunca bir süre bekletecek seni..

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Ahmet Taşlıova
Bu arada aynı telden 5 hesap açıp wincreditten faydalanınca sorun oluyormuydu
Teorik olarak olmaması lazım... Söylediğin durum senaryosunu aynı cihazdan 3 hesabımdan aynı günde uyguladığım çok oldu..

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Musa Topçu
beyler linki minki yok mu ya telden reklama tıklayınca vermişti 1k kredi iadesini yan hesaplara alayım bari

Top Bottom