bendebilmiyorumm
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
var bence cunku bu hesabima direkt kredi yattigi zaman kampanyayi yolluyorduKullanıcı puanı vb büyük ihtimal vardır düşüyorsa olabilir
var bence cunku bu hesabima direkt kredi yattigi zaman kampanyayi yolluyorduKullanıcı puanı vb büyük ihtimal vardır düşüyorsa olabilir
Bide wincreditte tahminen %de yükseltme için yapılan iadelerin dahil olduğu toplam sipariş sayısı limiti var gibivar bence cunku bu hesabima direkt kredi yattigi zaman kampanyayi yolluyordu
2 hesaptan siparis geciyorum ben 2 sinde toplamda 4 iadem oldu onda da urunler problemli gelmistiBide wincreditte tahminen %de yükseltme için yapılan iadelerin dahil olduğu toplam sipariş sayısı limiti var gibi
Elle mudahale değilde konuşma sonunda m.h bildirirse yada otomatik yazılanı algılıyorsa sistem düşürüyordur.Nasıl işlediğini tam bilmiyorum2 hesaptan siparis geciyorum ben 2 sinde toplamda 4 iadem oldu onda da urunler problemli gelmisti
keyfi iade hic ypamadim buyuk ihtimalle o destek calisanina hakaret ettim diye oldu pokwrqkoprwqkrpwoq eger elle mudahale varsa ama beni cidden delirtti otomatik cevap atip duruyor habire ozur diliyor
oyle oldu buyuk ihtimalle oguz ama konunun baslarina falan baktim baska insanlara da birkac gun gelmedigi olmus belki gelirElle mudahale değilde konuşma sonunda m.h bildirirse yada otomatik yazılanı algılıyorsa sistem düşürüyordur.Nasıl işlediğini tam bilmiyorum
Merhabalar, aşağıdaki ürünün ve aynı üreticinin 500 W GaN 3 ve 520 W GaN 5 versiyonlarını olanını aldım.. Hatta buradan birkaç arkadaş da aldılar ve memnun kaldıklarını düşünüyorum. Şu an 500 W olanı stokta olmadığı için linkini paylaşamıyorum ama 520 W ve 620 W GaN 5 versiyonlarının linklerini aşağıya bırakıyorum, satıcıyı ve bu belirttiğim ürünlerini öneririm, pişman olmayacağınızı düşünüyorum..GaN şarj cihazlarından alan var mı acaba bildiğiniz ürün varsa link atabilir misiniz
Hocam 300 tl kredi teklifi var aktif etmedim bunu aktif edip süresi bittikten sonra mı geliyor 1000 tl teklif yoksa hiç açmayıp arada yenileyince mi veriyorduMerhabalar, aşağıdaki ürünün ve aynı üreticinin 500 W GaN 3 ve 520 W GaN 5 versiyonlarını olanını aldım.. Hatta buradan birkaç arkadaş da aldılar ve memnun kaldıklarını düşünüyorum. Şu an 500 W olanı stokta olmadığı için linkini paylaşamıyorum ama 520 W ve 620 W GaN 5 versiyonlarının linklerini aşağıya bırakıyorum, satıcıyı ve bu belirttiğim ürünlerini öneririm, pişman olmayacağınızı düşünüyorum..
2025 yeni 1 adet 520w masaüstü gan hızlı şarj cihazı, 8-port 100w pd usb-c-type eu fiş adaptörü, mobil telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, hızlı şarj i̇stasyyonları 4c4a i̇çin uygun, huawei/samsung/xiaomi/iphon i̇çin uygun | Sınırlı Süreli Fırsatlar I
Temu'da 2025 yeni 1 adet 520w masaüstü gan hızlı şarj cihazı, 8-port 100w pd usb-c-type eu fiş adaptörü, mobil telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, hızlı şarj i̇stasyyonları 4c4a i̇çin uygun, huawei/samsung/xiaomi/iphon i̇çin uygun için fırsatlar . Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz...www.temu.com
1 adet 10-port 620w yüksek güçlü gan şarj cihazı, usb-c hızlı şarj i̇stasyonu, avrupa fiş ile uyumlu çoklu cihazlar, seyahat ve ofis kullanımı için i̇deal, seyahat elektronikleri şarj cihazı | şık şarj cihazları | usb type c şarj cihazı | Temu'da
Temu'daki bu 1 adet 10-port 620w yüksek güçlü gan şarj cihazı, usb-c hızlı şarj i̇stasyonu, avrupa fiş ile uyumlu çoklu cihazlar, seyahat ve ofis kullanımı için i̇deal, seyahat elektronikleri şarj cihazı | şık şarj cihazları | usb type c şarj cihazı ürününe göz atın. temu'da tasarruf edin...www.temu.com
Zaman zaman bu konuda pm den ve forum başlığından gelen sorulara yanıt verdiğim olmuştu ama tekrar hatırlatma babında sizin vesileniz ile tüm arkadaşlarla paylaşmış olayım...win credit ile alınmış bir ürün iade edildiği zaman tekrardan win credite katılma hakkı veriyor mu yoksa ürünler iade edilmeye başladığı için artık win credit katılma hakkını iptal mi ediyor ? Daha önce win creditle aldığı ürünü iade eden oldu mu
Hiç açma kendi kendine gidip yerine yenisinin gelmesini bekle.. Açıp da kullanmazsan tekrar uzunca bir süre bekletecek seni..Hocam 300 tl kredi teklifi var aktif etmedim bunu aktif edip süresi bittikten sonra mı geliyor 1000 tl teklif yoksa hiç açmayıp arada yenileyince mi veriyordu
Bu arada aynı telden 5 hesap açıp wincreditten faydalanınca sorun oluyormuyduHiç açma kendi kendine gidip yerine yenisinin gelmesini bekle.. Açıp da kullanmazsan tekrar uzunca bir süre bekletecek seni..
Teorik olarak olmaması lazım... Söylediğin durum senaryosunu aynı cihazdan 3 hesabımdan aynı günde uyguladığım çok oldu..Bu arada aynı telden 5 hesap açıp wincreditten faydalanınca sorun oluyormuydu
Bu hesaplarda giderse intihar edeceğim not olarak kalsınTeorik olarak olmaması lazım... Söylediğin durum senaryosunu aynı cihazdan 3 hesabımdan aynı günde uyguladığım çok oldu..