Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Her şeferin de artık 2'incide mi 1000tl vericek 2 ay da kampanya tanımlandı sipariş vereyim dedim kampanya değişmiş

Hangi tip kampanya geldi 3000 jeton mu ?
3000 evet ilk sipariş diye 1000tl üstü aldım 2'incide geldi 1000tl daha harcadım 1000tl altına düşmesin diye :D artık 60 jeton istiyorsa sıkıntı

Arkadaşlar temudan ajazz 159 pro almak istiyorum ilk defa olarak temuya girdim 1000 tl kredi verdi 60 jeton daha kazanırsam vericekmiş sizlerde öyle bunu tamamlayarak mı ucuza aldınız

TEMU dan outdoor pantolon alıp memnun kalan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar temudan ajazz 159 pro almak istiyorum ilk defa olarak temuya girdim 1000 tl kredi verdi 60 jeton daha kazanırsam vericekmiş sizlerde öyle bunu tamamlayarak mı ucuza aldınız
Evet hocam alırken dikkat et aldığın mouse 159pro olsun seçeneklerde 159p falan da var yazana bak resme değil

Hocam 60 jetonu nasıl kazanacağım
Videoyu izle

Bu gamepad nasildir oyun falan da oynamiyorum ama gamepadim yok

1745966830818.png

9 hesaptan sipariş geçmeye devam ediyorum
2 hesabımda 3 gün kadar kampanya çıkarmadı dedim aha gidiyor saadet zinciri. Neyse dayanamadı tekrar verdi bugün 😂

2 hesabımda 3 gün kadar kampanya çıkarmadı dedim aha gidiyor saadet zinciri. Neyse dayanamadı tekrar verdi bugün 😂

Arkadaş ticari olarak ne alacağımı şaşırdım artık.

Arkadaş ticari olarak ne alacağımı şaşırdım artık.
aj159 prolar fazla satmıyor artık. aj179 pro al . sarı sitede çok yok .

Geri