Hangi tip kampanya geldi 3000 jeton mu ?Her şeferin de artık 2'incide mi 1000tl vericek 2 ay da kampanya tanımlandı sipariş vereyim dedim kampanya değişmiş
3000 evet ilk sipariş diye 1000tl üstü aldım 2'incide geldi 1000tl daha harcadım 1000tl altına düşmesin diyeHangi tip kampanya geldi 3000 jeton mu ?
Çok teşekkür ederimHergün için tanımlanan claimcredit i tanımlandığı 24 saat içinde almalısınız süre geçmesi durumunda o günkü kupon hakkınız yanacaktır...
Evet hocam alırken dikkat et aldığın mouse 159pro olsun seçeneklerde 159p falan da var yazana bak resme değilArkadaşlar temudan ajazz 159 pro almak istiyorum ilk defa olarak temuya girdim 1000 tl kredi verdi 60 jeton daha kazanırsam vericekmiş sizlerde öyle bunu tamamlayarak mı ucuza aldınız
Hocam 60 jetonu nasıl kazanacağımTEMU dan outdoor pantolon alıp memnun kalan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam alırken dikkat et aldığın mouse 159pro olsun seçeneklerde 159p falan da var yazana bak resme değil
Videoyu izleHocam 60 jetonu nasıl kazanacağım
Hangi videoyuVideoyu izle
Bu gamepad nasildir oyun falan da oynamiyorum ama gamepadim yok
Alıntıyı görüntüle
Vergi hariç kampanya ekranından 1250tl lik ürün siparişi verirsen kazanırsın ama ilk sayfalarda video var onu izle yardımcı olur.Hangi videoyu
9 hesaptan sipariş geçmeye devam ediyorum
2 hesabımda 3 gün kadar kampanya çıkarmadı dedim aha gidiyor saadet zinciri. Neyse dayanamadı tekrar verdi bugün![]()
aj159 prolar fazla satmıyor artık. aj179 pro al . sarı sitede çok yok .9 hesaptan sipariş geçmeye devam ediyorum
2 hesabımda 3 gün kadar kampanya çıkarmadı dedim aha gidiyor saadet zinciri. Neyse dayanamadı tekrar verdi bugün
Arkadaş ticari olarak ne alacağımı şaşırdım artık.