Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

fruko.gzz

80+ Silver
Maksimum 48 saat içinde kullanmadığınız durumda çoğunlukla kampanyayı geri alıyor o nedenle görüntülenmiyor olabilir..
yok hocam kullandım hatta yeni nakile girdi hemen yeni sipariş geçicektim mesajlar kısmından girmeye çalıştım kredi yeri yok

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bir sorum var wincreditten almıştım ürünü kargoya verildi 1000 kredi geldi ancak wincredite giremiyorum diğer hesabımada aynı şey oldu kampanyamı bitti acaba
Bazen kredi yüklenir yüklenmez kampanyayı tekrar veriyor. Bazen 1-2 gün bekletiyor. Siz direkt wincredit yazıp arama yaptığınız için sona erdi şeklinde gösteriyor. Kampanyanın tekrar gelmesini bekleyin.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben bundan aylar önce şu üründen aldım kasanın içini temizlemek istedimm 10 dk sonra yanık kokusu gelldi la dedim yoksa kasamı gitii birde baktımkı ürünün motor gg ömrü bitmiş :)
Bunlarda da kalite farkı var sanırım. HTSTOP olması lazım o markanın ürünleri güzel gibi.

gloxyb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Enes Yılmaz
bana da 1800 tl kredi gelmiş ama maks sipariş 1095tl diyor. %4 olayında vergi dahil mi degilse 3000e tamamlayamıyorum anlamadım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bunlarda da kalite farkı var sanırım. HTSTOP olması lazım o markanın ürünleri güzel gibi.
valla bilmiyorum ben bayadır temuyada girmiyorum şuan girdim 1000tl kredi verdı 3k puan topla diyor 2950 puanda bıraktı ne alsam acaba burda bişey öneren varmı ?

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
ben bundan aylar önce şu üründen aldım kasanın içini temizlemek istedimm 10 dk sonra yanık kokusu gelldi la dedim yoksa kasamı gitii birde baktımkı ürünün motor gg ömrü bitmiş :)
Çok sık ve uzun soluklu kullanımda temu da satılan bu tarz urunlerin bir kısmı cortluyor. O yüzden biraz şans işi gibi bu durum..Ben bu üründen farklı satıcıların 6 tane aldim 2 si dediğin gibi motor yaktı ama diğer 4 u bana mısın demiyor 😀

gloxyb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Enes Yılmaz
normal sepet limitim 1130tl etkinliğe girince 1095e düşüyor ucu ucuna dolmuyor şaka gibi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla bilmiyorum ben bayadır temuyada girmiyorum şuan girdim 1000tl kredi verdı 3k puan topla diyor 2950 puanda bıraktı ne alsam acaba burda bişey öneren varmı ?
Bu konunun geçmiş sayfalarına göz gezdirin. Onlarca alınabilecek ürün var. Size uygun mutlaka bir şeyler bulursunuz.

Top Bottom