Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ahmet Taşlıova
Aklımda bisey yok valla ama arac için biseyler olabilir yada şu hava üfleme aletlerinden sağlam.bisey bulsam çok iyi olacak
Bir ara maket uçak vardi aklımda Türk hava yollarının onu alabilirim
Araç için forum sayfalarının birinde benim sıraladığım uzun bir liste vardı oradakiler haricinde almışlığım maalesef yok, THY maket uçak ben de bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca yine baktım hatta ama maalesef yok. Fakat ara ara geldiğini söylüyor bizi ekipte çocuklar. Denk gelirse seni de etiketler paylaşırım.
Bu gece şöyle bir ürün gördüm hoşuma gitti senin vesilenle konu sayfasında da paylaşayım. Belki hoşuna gider :)
P.s: Sanırım bu gece bunu alırım :)

fruko.gzz

80+ Silver
Araç için forum sayfalarının birinde benim sıraladığım uzun bir liste vardı oradakiler haricinde almışlığım maalesef yok, THY maket uçak ben de bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca yine baktım hatta ama maalesef yok. Fakat ara ara geldiğini söylüyor bizi ekipte çocuklar. Denk gelirse seni de etiketler paylaşırım.
Bu gece şöyle bir ürün gördüm hoşuma gitti senin vesilenle konu sayfasında da paylaşayım. Belki hoşuna gider :)
P.s: Sanırım bu gece bunu alırım :)

Of valla benim hesaplar gg oldu

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ahmet Taşlıova
Krediyi verdi wincredit kalktı giremiyorum hepte benim başıma gelir olmadık şeyler
Panik yapma illa ki verir :)
Benim 30 u geçti tık demedi daha ama benim de tekrar başıma gelebilir. Hatırlıyorum ilk zamanlarda ara ara kesiyordu ben de önemsemeyip Temu ya hiç girmiyordum birkaç gün.. Sonra tlfna bildirim geliyordu gel verdim gibisinden :D

fruko.gzz

80+ Silver
Panik yapma illa ki verir :)
Benim 30 u geçti tık demedi daha ama benim de tekrar başıma gelebilir. Hatırlıyorum ilk zamanlarda ara ara kesiyordu ben de önemsemeyip Temu ya hiç girmiyordum birkaç gün.. Sonra tlfna bildirim geliyordu gel verdim gibisinden :D
Bütün hesaplara aynı anda kesti ama o garibime gidiyor

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ahmet Taşlıova
Bütün hesaplara aynı anda kesti ama o garibime gidiyor
Ben de 5 hesap var şahsen kullandığım ama içlerinden 2 sini kampanyada aktif kullanıyorum son 3-4 aydır. Az önce ikisini de kontrol ettim bende henüz bi sıkıntı yok görünüyor.. Bi kaç gün bekle baktın olmuyor temu yu tlfnundan komple sil, pc üzerinden karekod okutarak tekrar temu yu tlfnuna kur sorun çözülebilir. Bu yöntemi deneyen bir çok arkadaşta işe yaradı. Ama hemen deneme yarın yap, belki şimdi işe yaramaz..

fruko.gzz

80+ Silver
Ben de 5 hesap var şahsen kullandığım ama içlerinden 2 sini kampanyada aktif kullanıyorum son 3-4 aydır. Az önce ikisini de kontrol ettim bende henüz bi sıkıntı yok görünüyor.. Bi kaç gün bekle baktın olmuyor temu yu tlfnundan komple sil, pc üzerinden karekod okutarak tekrar temu yu tlfnuna kur sorun çözülebilir. Bu yöntemi deneyen bir çok arkadaşta işe yaradı. Ama hemen deneme yarın yap, belki şimdi işe yaramaz..
Tamamdır bekleyelim bakalım bu arada bendede 5 hesap var hepsi bugün nakile çıktı hemen yeni siparis geçicektim baktım hepsinde kalkmıs girmiyor arama yerinden girsemde anasayfaya atıyordu.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ahmet Taşlıova
Tamamdır bekleyelim bakalım bu arada bendede 5 hesap var hepsi bugün nakile çıktı hemen yeni siparis geçicektim baktım hepsinde kalkmıs girmiyor arama yerinden girsemde anasayfaya atıyordu.
1 gün bekle acele etme, dediğimi yap umuyorum ki düzelecektir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Yıldırım
1 gün bekle acele etme, dediğimi yap umuyorum ki düzelecektir :)
Hocam size en son ne zaman verdi 1000 liralık wincredit? dünden beri benim wincredit sayfası krediyi aldınız şeklinde gözüküyor ama yenisini tanımlamıyor.

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
furkan
Ulan 1000 kredi kampanyası çıktı. Ne machenic pro 1, ne ajazz pro var. Siz 1000 kredi kampanyasından ne alıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,070
Üyeler
171,139
Son üye
Atom_
Top Bottom