fruko.gzz
80+ Silver
bekleyelim bakalımMaksimum 30 dakika olmuştur. Bazen hemen gelmeyebiliyor. Benim 2-3 gün sürdüğü de oldu. Son 2-3 sipariştir anında tekrar veriyor.
bekleyelim bakalımMaksimum 30 dakika olmuştur. Bazen hemen gelmeyebiliyor. Benim 2-3 gün sürdüğü de oldu. Son 2-3 sipariştir anında tekrar veriyor.
Hocam siparişlerim kısmında en son kaç siparişi aldınız yazıyor bende 6 diyor acaba 6'dan sonra bekletiyor felan mıbeyler wincreditiniz en son ne zaman yenilendi çoğu kişi kampanyanın gittiğini söylüyor
onunla alakası yoktur yaHocam siparişlerim kısmında en son kaç siparişi aldınız yazıyor bende 6 diyor acaba 6'dan sonra bekletiyor felan mı
kaç peki?onunla alakası yoktur ya
4kaç peki?
o zaman kampanyada bi değişiklik yapılıyor olabilir sanmıyorum biteceğini
ben sepeti ikiye böldüm ilk başta 550tl lik sepeti onayladım 100 jeton verdi 2. siparişe garanti veriyor ama 2. siparişte alt limit olur mu bilmiyorum ona dikkat etmedim.Arkadaşlar 1800 olayını tam anlamadım anlatabilir misiniz random geliyor o yazılmış okuduklarım kadarıyla şimdi bu krediyi almak için en az 1000
TL mi olması gerekiyor sepetimizin vergi hariç,
sanal kart visa kullandığımdan oldu sanırımBenim 1 aydır gelmedi diye sinirleniyordum. 3 ay nedir ya. Bu gecikme bank kart kullandığımız için oluyormuş. Kredi kartında iade hemen yansıyormuş. Bank kart olunca kendi paramızı kullandığımızdan umursamıyorlar sanırım. Şikayet var sitesine yazacağım bende..
Benimde aynı ziraat sanal kart. Aradığımda gelen giden yok diyorlar. Harcama itirazı oluşturdum uygulamadan ama sonuç yok. Hayırlısı bakalımsanal kart visa kullandığımdan oldu sanırım
papara mastercard kullanırken sıkıntı olmamıstı
bayram tatilinde arayacağım /harcama itirazı olusturdular bize para gelmedi ayağına yatıyorlar sanırım![]()
Hocam neler alıyorsunu 2 hesapla ürün olarak. Bir kaç tavsiye ürün atın da nasiplenelimBen de 5 hesap var şahsen kullandığım ama içlerinden 2 sini kampanyada aktif kullanıyorum son 3-4 aydır. Az önce ikisini de kontrol ettim bende henüz bi sıkıntı yok görünüyor.. Bi kaç gün bekle baktın olmuyor temu yu tlfnundan komple sil, pc üzerinden karekod okutarak tekrar temu yu tlfnuna kur sorun çözülebilir. Bu yöntemi deneyen bir çok arkadaşta işe yaradı. Ama hemen deneme yarın yap, belki şimdi işe yaramaz..
Hocam şuan stokta siyahHocam bilgi için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi oldu ama az önce machenike gamepadin siyah stoğu bitti.
Hocam eyvallah sipariş verdim, yalnız emin olmak için soruyorum. Ssini attığım kampanya bana 1000 kredi verecek di mi? Nasıl alacağım?Hocam şuan stokta siyah