Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

fruko.gzz

80+ Silver
Aynen, siparişler kısmında normalde şu kadar sipariş teslim aldınız tekrar kredi kazanın gibi bir şey vardı onun yerini 2000 liralık kupon paketi almış.
Yüksek ihtimal herkesinkisini kapatacaklar yada bizde bug oldu benim 5 hesapta sabah açıldı krediyi verdi ama kredi yeri yok

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ulan 1000 kredi kampanyası çıktı. Ne machenic pro 1, ne ajazz pro var. Siz 1000 kredi kampanyasından ne alıyorsunuz?
Normal sepetinizden silin. Daha sonra wincredit sayfasına gelip yukarı kaydırarak yenilemeye başlayın. Elbet sayfaya düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana yaklaşık 15-20 dakika önce verdi. Ama maalesef 2940 Jeton oldu. 60 Jeton istiyor. Toplam 1250 TL sipariş vermem gerekiyor. Bu sefer 2 sipariş hakkım gitmiş oldu.

KingDeViL

80+ Bronze
Araç için forum sayfalarının birinde benim sıraladığım uzun bir liste vardı oradakiler haricinde almışlığım maalesef yok, THY maket uçak ben de bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca yine baktım hatta ama maalesef yok. Fakat ara ara geldiğini söylüyor bizi ekipte çocuklar. Denk gelirse seni de etiketler paylaşırım.
Bu gece şöyle bir ürün gördüm hoşuma gitti senin vesilenle konu sayfasında da paylaşayım. Belki hoşuna gider :)
P.s: Sanırım bu gece bunu alırım :)

Normal yolcu uçağı görmüştüm ama thy uçağı hiç denk gelmedi.

Ben şunu alacaktım ama dolardan sonra fiyatı değişti :

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Yıldırım
Ulan 1000 kredi kampanyası çıktı. Ne machenic pro 1, ne ajazz pro var. Siz 1000 kredi kampanyasından ne alıyorsunuz?
Hocam siparişlerim kısmına girince orada şu kadar ürün teslim aldınız kredi kazandınız mı yazıyor ne yazıyor?

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
furkan
Normal sepetinizden silin. Daha sonra wincredit sayfasına gelip yukarı kaydırarak yenilemeye başlayın. Elbet sayfaya düşer.

Bana yaklaşık 15-20 dakika önce verdi. Ama maalesef 2940 Jeton oldu. 60 Jeton istiyor. Toplam 1250 TL sipariş vermem gerekiyor. Bu sefer 2 sipariş hakkım gitmiş oldu.
Hocam bilgi için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi oldu ama az önce machenike gamepadin siyah stoğu bitti. Sanırım Allah almamı istemiyor.

Hocam siparişlerim kısmına girince orada şu kadar ürün teslim aldınız kredi kazandınız mı yazıyor ne yazıyor?
Annemin telinden aylar önce açtığım ve hiç sipariş vermediğim hesaba bu kampanya geldi. O da aylar sonra ilk kez girip mechanice gamepadi sepete ekleyince ilk kez çıktı.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bilgi için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi oldu ama az önce machenike gamepadin siyah stoğu bitti. Sanırım Allah almamı istemiyor.
Geçen hafta stoklar tükendikten 2 gün sonra yenilendi. İster alınız. İster bekleyiniz. Ama bu sefer geç yenilenirse hem wincredit süresi dolabilir. Hem de beyazdan da olabilirsiniz. :)

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
furkan
Geçen hafta stoklar tükendikten 2 gün sonra yenilendi. İster alınız. İster bekleyiniz. Ama bu sefer geç yenilenirse hem wincredit süresi dolabilir. Hem de beyazdan da olabilirsiniz. :)
Beyaz da çok kötü hocam ya. Ben bakımını yapamam. tozlanır ve sararır, iki ucu...

fruko.gzz

80+ Silver
Beyaz da çok kötü hocam ya. Ben bakımını yapamam. tozlanır ve sararır, iki ucu...
beyler wincreditiniz en son ne zaman yenilendi çoğu kişi kampanyanın gittiğini söylüyor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
beyler wincreditiniz en son ne zaman yenilendi çoğu kişi kampanyanın gittiğini söylüyor
Maksimum 30 dakika olmuştur. Bazen hemen gelmeyebiliyor. Benim 2-3 gün sürdüğü de oldu. Son 2-3 sipariştir anında tekrar veriyor.

Top Bottom