Krediyi verdi wincredit kalktı giremiyorum hepte benim başıma gelir olmadık şeylerNiye noldu ki?
Panik yapma illa ki verirKrediyi verdi wincredit kalktı giremiyorum hepte benim başıma gelir olmadık şeyler
Bütün hesaplara aynı anda kesti ama o garibime gidiyorPanik yapma illa ki verir
Benim 30 u geçti tık demedi daha ama benim de tekrar başıma gelebilir. Hatırlıyorum ilk zamanlarda ara ara kesiyordu ben de önemsemeyip Temu ya hiç girmiyordum birkaç gün.. Sonra tlfna bildirim geliyordu gel verdim gibisinden![]()
Ben de 5 hesap var şahsen kullandığım ama içlerinden 2 sini kampanyada aktif kullanıyorum son 3-4 aydır. Az önce ikisini de kontrol ettim bende henüz bi sıkıntı yok görünüyor.. Bi kaç gün bekle baktın olmuyor temu yu tlfnundan komple sil, pc üzerinden karekod okutarak tekrar temu yu tlfnuna kur sorun çözülebilir. Bu yöntemi deneyen bir çok arkadaşta işe yaradı. Ama hemen deneme yarın yap, belki şimdi işe yaramaz..Bütün hesaplara aynı anda kesti ama o garibime gidiyor
Tamamdır bekleyelim bakalım bu arada bendede 5 hesap var hepsi bugün nakile çıktı hemen yeni siparis geçicektim baktım hepsinde kalkmıs girmiyor arama yerinden girsemde anasayfaya atıyordu.Ben de 5 hesap var şahsen kullandığım ama içlerinden 2 sini kampanyada aktif kullanıyorum son 3-4 aydır. Az önce ikisini de kontrol ettim bende henüz bi sıkıntı yok görünüyor.. Bi kaç gün bekle baktın olmuyor temu yu tlfnundan komple sil, pc üzerinden karekod okutarak tekrar temu yu tlfnuna kur sorun çözülebilir. Bu yöntemi deneyen bir çok arkadaşta işe yaradı. Ama hemen deneme yarın yap, belki şimdi işe yaramaz..
1 gün bekle acele etme, dediğimi yap umuyorum ki düzelecektirTamamdır bekleyelim bakalım bu arada bendede 5 hesap var hepsi bugün nakile çıktı hemen yeni siparis geçicektim baktım hepsinde kalkmıs girmiyor arama yerinden girsemde anasayfaya atıyordu.
bekleyelim bakalım eywallah1 gün bekle acele etme, dediğimi yap umuyorum ki düzelecektir![]()
Hocam size en son ne zaman verdi 1000 liralık wincredit? dünden beri benim wincredit sayfası krediyi aldınız şeklinde gözüküyor ama yenisini tanımlamıyor.1 gün bekle acele etme, dediğimi yap umuyorum ki düzelecektir![]()
banada gelmedi hocamHocam size en son ne zaman verdi 1000 liralık wincredit? dünden beri benim wincredit sayfası krediyi aldınız şeklinde gözüküyor ama yenisini tanımlamıyor.
Aynen, siparişler kısmında normalde şu kadar sipariş teslim aldınız tekrar kredi kazanın gibi bir şey vardı onun yerini 2000 liralık kupon paketi almış.banada gelmedi hocam
Yüksek ihtimal herkesinkisini kapatacaklar yada bizde bug oldu benim 5 hesapta sabah açıldı krediyi verdi ama kredi yeri yokAynen, siparişler kısmında normalde şu kadar sipariş teslim aldınız tekrar kredi kazanın gibi bir şey vardı onun yerini 2000 liralık kupon paketi almış.