raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
Bence bekle hocampes ediyorum ya harcayacağım
Bence bekle hocampes ediyorum ya harcayacağım
4 gün oldu ya kampanya banı yedik glb xDBence bekle hocam
Birkaç ürün linki atarsan araştırayım hocam..
Hocam konuya ilişkin dış satınalma ekibime bilgi geçtim. Onların da geri dönüşü beklediğim yönde oldu..
Bu konuda ben ters mantık işleteceğim bu sefer...Hala yok bu arada şaka gibi![]()
Bundan ofiste var 3-4 tane cidden manyak bir ürün, fakat esansını iyi ayarlamazsanız baya yoğun geliyor kokusu ve bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyor...Güzel ürün :
Alıntıyı görüntüle
60 jeton istiyormuydu eskiden ?Bu konuda ben ters mantık işleteceğim bu sefer...
Şu an bir hesabımda 1000 TL wincredit tanımlı ve süresinin bitmesine 20 saat kalmış...Bişey almayıp bitmesini bekleyeceğim, sonraki ilerleyişi neye göre ayarlayacak açıkçası merak ettiğimden gözlemlemek istiyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan ofiste var 3-4 tane cidden manyak bir ürün, fakat esansını iyi ayarlamazsanız baya yoğun geliyor kokusu ve bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyor...
Aynı ürünü aşağıdaki satıcıdan almıştık daha uyguna geldi...Gerçi karayoluyla gönderildi ama 22 günde hepsi elimizdeydi..
Hocam ne yapsam açılır bu wincredit tekrar var mı bi öneriniz?Bu konuda ben ters mantık işleteceğim bu sefer...
Şu an bir hesabımda 1000 TL wincredit tanımlı ve süresinin bitmesine 20 saat kalmış...Bişey almayıp bitmesini bekleyeceğim, sonraki ilerleyişi neye göre ayarlayacak açıkçası merak ettiğimden gözlemlemek istiyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan ofiste var 3-4 tane cidden manyak bir ürün, fakat esansını iyi ayarlamazsanız baya yoğun geliyor kokusu ve bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyor...
Aynı ürünü aşağıdaki satıcıdan almıştık daha uyguna geldi...Gerçi karayoluyla gönderildi ama 22 günde hepsi elimizdeydi..