Hocam ne yapsam açılır bu wincredit tekrar var mı bi öneriniz?Bu konuda ben ters mantık işleteceğim bu sefer...
Şu an bir hesabımda 1000 TL wincredit tanımlı ve süresinin bitmesine 20 saat kalmış...Bişey almayıp bitmesini bekleyeceğim, sonraki ilerleyişi neye göre ayarlayacak açıkçası merak ettiğimden gözlemlemek istiyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan ofiste var 3-4 tane cidden manyak bir ürün, fakat esansını iyi ayarlamazsanız baya yoğun geliyor kokusu ve bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyor...
Aynı ürünü aşağıdaki satıcıdan almıştık daha uyguna geldi...Gerçi karayoluyla gönderildi ama 22 günde hepsi elimizdeydi..
Sağolasın hocam bilgilendirme içinHocam konuya ilişkin dış satınalma ekibime bilgi geçtim. Onların da geri dönüşü beklediğim yönde oldu..
Durum şöyle ki,
Türkiye de üretilerek gerek iç pazarda gerekse de ihracatta değerlendirilen elektronik ve mekanik özellikli sınıfına giren bazı alet ve edevatın yurt dışından paralel ithalatı durumunda, bu ürün grubunun Türkiye içi üretici firmalarının, (Rekabet Hukuku nun ithalat ve ihracat rejimlerini düzenleyen ilgili maddelerince) ithalat kaynaklı zararlarının tazminine yönelik hak ve talepleri bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti devleti de iç pazardaki yerli üreticiyi ticari rekabette koruma ve gözetme hakkından yola çıkarak bu tanıma uyan ürünlerin ithalatı durumunda, ithalat vergi tarhı ve tahakkukunun arttırılması usulüyle düzenlemeye gitmektedir.
Bu tanıma uyan tüm ürün ve ürün grupları için geçerli olan ekstrem vergi uygulamaları, ülkelerin kendi aralarındaki karşılıklı ticaret anlaşmaları, uluslararası ticaret hükümleri ve çifte vergilendirme gibi bir takım esaslar üzerinde yürütülüyor..
Dolayısıyla ülkemiz ve Çin Halk Cumhuriyeti arasında vergi muafiyetleri ve istinai nitelikli anlaşmalar ve/veya çifte vergilendirmenin önlenmesine ilişkin mutabakatlar her daim bulunmadığı için bu durumlar çok sık olmamakla birlikte yaşanıyor.
Belli oranda vergi tarh ve tahakkukunun arttırılacağı ürün ve ürün grupları, ülkemizce Çin Halk Cumhuriyeti ne öncesinde iletildiğinden (kanunla yapılan düzenlemelerin baz alındığı son tarih ve geçerli hükümlere göre...) nihai tüketici olan bizler belirttiğimiz tanıma uyan ürünlerdeki %60 esas olunan ithalat vergisinden daha yüksek vergi tutarlarına şahit olabiliyoruz.
Fakat ilginçtir, Çin başta olmak üzere Tayvan ve Endonezya daki bazı bağımsız girişimciler bu ürün tanımına uyan kendi iç üreticilerini koruma adına, çeşitli teşviklerle vergi fark tutarlarını kendileri üstlenebilmekte ve bu sayede %60 üzerindeki ekstrem vergilendirmenin önüne geçebilmektedir. Ya da bu vergi farklarının devlet eliyle de üstlenilmesi bir başka yol olarak karşımıza çıkabiliyor.. (Ki adı geçen ülkelerle kurumsal ticari ilişkilerimizden biliyorum...)
Dolayısıyla size tavsiyem, bahsettiğimiz tarzdaki ürünlerde farklı vergi oranlarına denk gelirseniz bu durumda muadil üretici veya firmalara yönelmeniz olacaktır. Neticede Temu özelinde bakarsak aynı ürünün farklı satıcılarda eksi-artı farklı satış fiyatlarıyla da görüntülendiğini biliyoruz..
Bizdeki bu şansla 1000'lik bile gidebilir.Şuan hedefim 1800 lüğe denk gelmek.
Hocam bana gelmiyordu eincredit dün dediğiniz yöntemle açtım önce masa üstünde sonra telden wifi yi kapttım vs geldi kampanya slışveriş yaptım kargonlandı kredi tanımlandı ama kampanya tekrar gelmedi ne yapmam lazımBu konuda ben ters mantık işleteceğim bu sefer...
Şu an bir hesabımda 1000 TL wincredit tanımlı ve süresinin bitmesine 20 saat kalmış...Bişey almayıp bitmesini bekleyeceğim, sonraki ilerleyişi neye göre ayarlayacak açıkçası merak ettiğimden gözlemlemek istiyorum..
Bundan ofiste var 3-4 tane cidden manyak bir ürün, fakat esansını iyi ayarlamazsanız baya yoğun geliyor kokusu ve bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyor...
Aynı ürünü aşağıdaki satıcıdan almıştık daha uyguna geldi...Gerçi karayoluyla gönderildi ama 22 günde hepsi elimizdeydi..
2 gün hiç temu ya girmeyin.. sadece bildirimleri takip edin ama girmeyin 3. Gün giriş yapın wincredit araması yapın..Hocam bana gelmiyordu eincredit dün dediğiniz yöntemle açtım önce masa üstünde sonra telden wifi yi kapttım vs geldi kampanya slışveriş yaptım kargonlandı kredi tanımlandı ama kampanya tekrar gelmedi ne yapmam lazım
önce masaüstü derken nasıl yaptın bende bir deneyeyimHocam bana gelmiyordu eincredit dün dediğiniz yöntemle açtım önce masa üstünde sonra telden wifi yi kapttım vs geldi kampanya slışveriş yaptım kargonlandı kredi tanımlandı ama kampanya tekrar gelmedi ne yapmam lazım
Böyle yapınca geliyor mu hocam2 gün hiç temu ya girmeyin.. sadece bildirimleri takip edin ama girmeyin 3. Gün giriş yapın wincredit araması yapın..
önce masaüstü derken nasıl yaptın bende bir deneyeyim
Evde kullanılmayan bir telefon vardı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonun wifisini kapttım hücresel açık olacak google girip yeni hesap açtım sonra uygulamayı indirdim yeni hesaba giriş yaptım wincredit kampanyası banner ı çıktı direct karşıma ama şimdi aynı yöntemle hesap açıyorum çıkmıyor kampanyaönce masaüstü derken nasıl yaptın bende bir deneyeyim
He öyle yeni hesaplara geliyor zaten ya eski hesabıma getirmeyi deniyorum gelmiyorBöyle yapınca geliyor mu hocam
Evde kullanılmayan bir telefon vardı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonun wifisini kapttım hücresel açık olacak google girip yeni hesap açtım sonra uygulamayı indirdim yeni hesaba giriş yaptım wincredit kampanyası banner ı çıktı direct karşıma ama şimdi aynı yöntemle hesap açıyorum çıkmıyor kampanya
Yeni hesaba da gelmiyor şimdi nasıl geliyor sizin ? Yeni hesaba gelen kampanyayı kullandım tekrar kamp da tanımlanmadıHe öyle yeni hesaplara geliyor zaten ya eski hesabıma getirmeyi deniyorum gelmiyor
Kullanıcı bazında sayısal olarak takip ettiğimizde son 3 gün öncesine kadarki verilerimize göre % 70 olasılıkla geliyor..Böyle yapınca geliyor mu hocam
Evde kullanılmayan bir telefon vardı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonun wifisini kapttım hücresel açık olacak google girip yeni hesap açtım sonra uygulamayı indirdim yeni hesaba giriş yaptım wincredit kampanyası banner ı çıktı direct karşıma ama şimdi aynı yöntemle hesap açıyorum çıkmıyor kampanya
Bende anlamadım valla bize özel ban attılar herhalde yaBenim hesaplar bütün kampanyalardan banlı herhâlde affiliate kampanyasına bile giriş yapamıyorum.