Hocam 60 jeton bırakırsa 1000 tl ödediğinizde eksik kalır. 50 jeton bıraktığında olur o.1000 tl üzeri sipariş verdim 2991 tl de kaldı 8,61 jeton daha istiyor ne alaka
valla iptal ettim ya bunlarlamı ugrasıcam sağ ol hocamHocam 60 jeton bırakırsa 1000 tl ödediğinizde eksik kalır. 50 jeton bıraktığında olur o.
500+500 şeklinde iki sipariş verirsen gelir 1000 tl. Nasıl istersen hocamvalla iptal ettim ya bunlarlamı ugrasıcam sağ ol hocam
Hocam sipariş ettiğiniz suluk hangisi ben de arıyorum da link atabilir misiniz?Termos suluk almıştım. Çoğu kişinin termosları ezik geliyordu. Çok şükür kutusunda çizik bile yoktu. Fakat baya büyükmüş. Çok hoşuma gitti.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunların kargo sistemi çok saçma. Benim bu siparişi ikiye bölmüşlerdi. Suluk geldi diğer parça daha onların hava alanında duruyor. Bu siparişten 1 hafta sonra verdiğim sipariş bizim gümrüğe girdi bile. Sistemleri garip işliyor.
https://share.temu.com/dtBiDh1qnuA ürün bu sanırım.Hocam sipariş ettiğiniz suluk hangisi ben de arıyorum da link atabilir misiniz?
Anlaadım hocam totalde 1000 tl olması önemli değil o zaman iki sipariş 1000 tl olunca verıyor dogru mu500+500 şeklinde iki sipariş verirsen gelir 1000 tl. Nasıl istersen hocam![]()
Orada yazan % kredi tutarini aldigin urunlerin vergisiz fiyatiyla carparsan kac kredi verecegini hesaplarsinAnlaadım hocam totalde 1000 tl olması önemli değil o zaman iki sipariş 1000 tl olunca verıyor dogru mu
Kolay kolay denk gelmiyor o500e 600 1000e 1000 leri gördümde 1800 kredi iadesi mi varmış ya
aga geldimi wincredit 5 gün oldu gelmedi hala banaKolay kolay denk gelmiyor o
kesin vergisiz 2klık sipariş falan ister gereksiz olur o zaman 500tllik bir şey alacak için 500e 600 1klık bir şey alacak biri için 1k kredi iadesi mantıklı 2klık tek alışveriş yapamayacağımız için 1800 mantıksız olurKolay kolay denk gelmiyor o
aga geldimi wincredit 5 gün oldu gelmedi hala bana
Adim 1. telefondan temudan cikis yap ve komple temuyu kaldir.
Adim 2. Bilgisayardan temu hesabina giris yapip sag ustteki temu uygulamasini indirin kismina tikla, karekodu telefondan okutarak tekrar temuyu indir giris yap
yok 1250tl istiyordu toplam, fazla avantajli zaten zarar ettirir temuya bu bende sasirmistimkesin vergisiz 2klık sipariş falan ister gereksiz olur o zaman 500tllik bir şey alacak için 500e 600 1klık bir şey alacak biri için 1k kredi iadesi mantıklı 2klık tek alışveriş yapamayacağımız için 1800 mantıksız olur