Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Sercan GÖKALP
Bana 2. 600ü verdi az önce onu kabul etmiyorum. Fakat 3. telefona 1000 verdi. Oradan devam :D İstediğim bir ürünü almıştım. 2.yi alacaktım stok bitti.
Alıntıyı görüntüle
Ayrı ayrı telefonlarla neden uğraşıyorsunuz ki farklı Gmail hesaplarıyla da oluyor Ben tek telefondan 3 Gmail arasında geçiş yapıyorum Bir gmail'den çıkıp diğerine girmiyorum ama uygulama üzerinden değiştiriyorum tek tık ile

KingDeViL

80+ Bronze
Ayrı ayrı telefonlarla neden uğraşıyorsunuz ki farklı Gmail hesaplarıyla da oluyor Ben tek telefondan 3 Gmail arasında geçiş yapıyorum Bir gmail'den çıkıp diğerine girmiyorum ama uygulama üzerinden değiştiriyorum tek tık ile
Onu denemedim. Ben cihazlara veriyordur diye tahmin etmiştim. Bende aliexpress için açtığım 20-30 mail var. Onlarla da yaparım o zaman :)

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Sercan GÖKALP
Onu denemedim. Ben cihazlara veriyordur diye tahmin etmiştim. Bende aliexpress için açtığım 20-30 mail var. Onlarla da yaparım o zaman :)
Aynen öyle hiç uğraşma ben 3 mail ile döngüdeyim istersen sen 30 tane ile gir 😂

KingDeViL

80+ Bronze

Zemherii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
OKAN KÜÇÜK
Kampanyanın 200 TL alti 2 ürün ekleyerek size oluşturulan şekline katilmışsınız, o kampanyaya katılmayıp bir süre beklerseniz kampanya süresi bitti demesinin ardından Temu ana sayfadan wincredit diye aratıp 1000 TL kampanyasının adet ve tutar sınırı olmayan versiyonuna katılabilirsiniz.
önceki seferlerde wincredit yazınca direkt çark çevirtiyor kampanyayı veriyordu bu son seferde de aynı şeyi yaptı ama bu sefer ürünleri 200 le sınırladı farklı bir şey de yapmadığımı düşünüyorum kafasına göre mi takılıyor çözemedi bakalım 10 saati kaldı bitince tekrar wincredit yazıp şansımı denerim tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için

Asxv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezgin Düzbilek
Hocalarım ben İlk alışverişimi yaptım kredilerimi de aldım. Kampanya ne kadarlık sürede yenileniyor ? 2 saattir elime ulaştı krediler.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocalarım ben İlk alışverişimi yaptım kredilerimi de aldım. Kampanya ne kadarlık sürede yenileniyor ? 2 saattir elime ulaştı krediler.
Yaptığınız alışverişiniz Temu tarafından sipariş gönderildi konumuna geldiğinde hediye 1000 TL kredi bakiyesini hesabınıza tanımlar ve kullanmaya başlayabilirsiniz, Temu nun siparişiniz vermeniz ardindan 1000 TL krediniz 72 saatte hesabınıza tanimlanacaktır demesi bu nedenledir..1000 TL nin hesabınıza tanımlandığı bilgisi size ulaştığı anda Temu ana sayfa arama kısmına wincredit yazmanız durumunda sistem size tekrar kampanya tanımlaması yapacaktır

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Sercan GÖKALP
Oldu valla direk 1000tl çarkı çıktı :D Saolasın.
Önemli değil ne demek bende de 3 hesapta birer birer dönüyor ama hesapların 2 tanesinde mouse çıkarken bir tanesinde çıkmadı Ben de onun yerine easysmx x15 çektim ihtiyacım yok ama satarım muhtemelen Ben de zaten Xbox kontroller var

Asxv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezgin Düzbilek
Yaptığınız alışverişiniz Temu tarafından sipariş gönderildi konumuna geldiğinde hediye 1000 TL kredi bakiyesini hesabınıza tanımlar ve kullanmaya başlayabilirsiniz, Temu nun siparişiniz vermeniz ardindan 1000 TL krediniz 72 saatte hesabınıza tanimlanacaktır demesi bu nedenledir..1000 TL nin hesabınıza tanımlandığı bilgisi size ulaştığı anda Temu ana sayfa arama kısmına wincredit yazmanız durumunda sistem size tekrar kampanya tanımlaması yapacaktır
Hocam süreç dediğiniz gibi ilerledi kredilerim de ulaştı ama kampanyaya tekrar katılamıyorum.

Ekler

• IMG-20250309-WA0042.jpg
    IMG-20250309-WA0042.jpg
    88.5 KB · Hit: 8

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam süreç dediğiniz gibi ilerledi kredilerim de ulaştı ama kampanyaya tekrar katılamıyorum.
24 ila 48 saat içinde ara ara wincredit yazarak kontrol edin mutlaka veriyor...Ara ara nadir de olsa hemen vermiyor ama mutlaka sonunda tanımlıyor...Yani algoritma sizin alışveriş yapmadığınızı gördüğünde gereken alarmı oluşturup size kampanya sunumunu mutlaka yapıyor.. 10 larca kez test ettiğimiz için net paylaşabilirim. Ancak kampanya türü geçmiş alışveriş alışkanlığınıza bağlı olarak değişebilir, 600 TL de verebilir 1000 TL yi tekrar tanımlayabilir de..

• Beğen
Reaksiyonlar: Asxv
Top Bottom