Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Diyarhan
Kazanılan kredinin değil hocam wincredit te kampanya sayfasında ürün oluşturup siparişi bekletirseniz durumunu kasdettim ben.. Kazandığınız kredinin bi süre sınırı olmuyor, yanlış anlaşılmasın...
Pardon yanlış anladım. Wincredit önemli değil her hafta denk geldiği oldu şansım yaver giderse yine denk gelir.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Sercan GÖKALP
Sepetime alıp denedim. Sepetimden çıkartıp denedim. Başka bilgisayardan sepete atmayı denedim. Başka telefondan taradım yok bulmuyor :). Zar zor paslanmaz matara vardı sepette onu denk getirdim onu sipariş verdim artık. Başka hesaptan denemeye devam ediyorum bakalım belki denk getiririm. Yukarda sıcak hava üflemeli havya seti de stoğa yeniden girdi onuda bulmuyor mesela. 1 tane buluyor o kara yolu ile gönderilen. Diğerini bulmuyor.

Eğer bulamazsam verdiği 1000tlyi normal alışveriş gibi sepette o üründe kullanırım olmadı.
Hiç sorma ben de aynı sıkıntı yaşıyorum şu an hiçbir hesapta ajazz aj159 pro çıkmıyor diğer baktığım incelediğim ürünler hemen düşüyor etkinlik sayfasına ama mouse kesinlikle düşmüyor

KingDeViL

80+ Bronze
Hiç sorma ben de aynı sıkıntı yaşıyorum şu an hiçbir hesapta ajazz aj159 pro çıkmıyor diğer baktığım incelediğim ürünler hemen düşüyor etkinlik sayfasına ama mouse kesinlikle düşmüyor
O mouse bende sürekli çıkıyor. Hatta şuan 7 hesap açtım hepsinde de 1000 tl çarkı çıktı. O mouse var fakat benim istediğim ürünler yok. 8 saat uğraşmışımdır. Yok bulamıyorum ürünlerimi. Bir tur sürenin dolup yenilenmesini bekleyeceğim artık. Ya da Ajjaz mouse mi alsam acaba ama hiç de istemiyorum ona para vermeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam aynen...
Siz vergi hariç 1000 TL lik ürün yapıyosunuz sepetinizde, vergi 600 küsur ekleniyor, normalde 1600 küsur ödeyeceğiniz ürüne sadece vergi tutarı olan 600 TL küsuru ödüyorsunuz gerisini de 1000 TL kredinizden karşılıyor ve süreci 600 TL küsur vergi tutarı ödeyerek tamamlıyorsunuz, tekrar wincredit kampanya sayfasından 1000 TL krediye katıldıysanız bu alışverişinizin karşılığında 72 saat içinde yüklenmek üzere yeni bir 1000 TL krediye hak kazanıyorsunuz. Alışverişinizi yaparken wincredit üzerinden kampanya ürünlerini seçerek ödeme yapıyor olduğunuzdan emin olun, direk sepetten sipariş verirseniz kampanyadan faydalanamazsınız, videolarda aktardım detaylıca, zamanınız varsa bi göz atın..

Söyledikleriniz doğrudur hocam, ara ara yeni hesaplara tanımlayabildiği oluyor ama ben yüksek bir yüzdede oluşmadığını gördüğüm için genel bir algı oluşturmama adına değinmemiştim.. Sonra millet yeni hesap açtım bana tanımlanmadı diye baya kasacak tabi biz de kasacaz :D
Ha bi de o banner da yine her hesapta standart çıkmıyor maalesef, 100 den fazla alışveriş alışkanlığında 4 hesapta bunu gözlemledik o yüzden bunu da genel bilgi olarak paylaşmak istemedim içeriklerde..

Canın saolsun kardeşim :)

Hocam genelde 72-96 saat aralığında sona erdiriyor dikkat edin...
Süreyi kaçırsanız bile ara ara denersiniz tekrar tanımlıyor mutlaka...

Allah Allah onun da mı algoritmasını değiştirdiler acep?
Bahsettiğiniz ürünleri son 3 içerisinde 2 den fazla kez aldıysanız acaba önermiyor olabilir mi?
Valla değişti mi yoksa ben 3 farklı tarayıcıdan, 3 hesapla ürün gezdiğim için mi saçmaladı bilemiyorum. İstediğim ürünleri buluyor fakat benim seçtiğim fiyatlı olan ürün çıkmıyor.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ahmet Taşlıova
O mouse bende sürekli çıkıyor. Hatta şuan 7 hesap açtım hepsinde de 1000 tl çarkı çıktı. O mouse var fakat benim istediğim ürünler yok. 8 saat uğraşmışımdır. Yok bulamıyorum ürünlerimi. Bir tur sürenin dolup yenilenmesini bekleyeceğim artık. Ya da Ajjaz mouse mi alsam acaba ama hiç de istemiyorum ona para vermeyi.

Valla değişti mi yoksa ben 3 farklı tarayıcıdan, 3 hesapla ürün gezdiğim için mi saçmaladı bilemiyorum. İstediğim ürünleri buluyor fakat benim seçtiğim fiyatlı olan ürün çıkmıyor.
Bak inanmazsın bende de kampanya sayfasında ajazz 159 pro mouse hiçbir özel çaba harcamadigim halde sürekli görüntüleniyor. Dipnot bugüne kadar hala o mouse u para verip almadım 😀 4-5 ay önce sepette %70 indirim verdi durduk yere ve üstüne de kredim vardı bedavaya aldım kullanıyorum o zamandır.. Daha da almadım diye mi gösteriyor bak o zaman bedava verdik simdi parayla al bi daha gibisinden yoksa istek listemde olduğu için mi öneriyor o kısmı anlamadım..

KingDeViL

80+ Bronze
Bak inanmazsın bende de kampanya sayfasında ajazz 159 pro mouse hiçbir özel çaba harcamadigim halde sürekli görüntüleniyor. Dipnot bugüne kadar hala o mouse u para verip almadım 😀 4-5 ay önce sepette %70 indirim verdi durduk yere ve üstüne de kredim vardı bedavaya aldım kullanıyorum o zamandır.. Daha da almadım diye mi gösteriyor bak o zaman bedava verdik simdi parayla al bi daha gibisinden yoksa istek listemde olduğu için mi öneriyor o kısmı anlamadım..
Bazen sepetten siliyorum tak karşıma çıkıyor ama artık oda işlemiyor :D. Olmadı sepeti komple boşaltıp, sırf isteğim ürünü bir pencere açıp makro ile sürekli f5 yaptıracağım. Belki işe yarar.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ahmet Taşlıova
Bazen sepetten siliyorum tak karşıma çıkıyor ama artık oda işlemiyor :D. Olmadı sepeti komple boşaltıp, sırf isteğim ürünü bir pencere açıp makro ile sürekli f5 yaptıracağım. Belki işe yarar.
Sonuç alırsan haber et merak ettim yaw sonucu:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Artık vergi miktarını da kredi bakiyesinden ödeyebiliyorsunuz. Son verdiğim 3 siparişte ödediğim tutarlar; 319, 236, 303 TL. Ve bu şekilde sipariş verdiğim zaman 1000 TL'lik kredi bakiyesi kampanyasından faydalanmaya devam edebiliyorum. Bunun yanı sıra arkadaşlarıma, yakınlarıma da ürünler alıyorum. Onlardan vergi miktarını bile almadığım halde ödediğim miktarı karşılıyor veya geçiyor ve yanı sıra aldığım ürünler bedavaya gelmiş oluyor. Fiyat düzenlemesi, iade edildiği halde bende kalan ürünler, iade edildiğinde normalde kredi bakiyesinden ödediğim vergi ücretini de kartıma iade alabilmem vs. de cabası. Temu bu işten nasıl kâr edebiliyor anlamıyorum. Tek açıklaması bizim gibi hesap kitap yapan ve fırsatları değerlendiren insanların azınlıkta olması herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,364
Üyeler
169,563
Son üye
tasiyicii
Top Bottom