Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Sercan GÖKALP
Benim tahminim nasıl 1000tl veya 600tl rasgele kafasına göre teklif ediyorsa oradaki listedeki ürünleri de sürekli değiştiriyor. İstediğim ürünü verse 1600 verip promosyon başlatacağım yine de vermiyor.

Geçen hafta şunu sürekli verdi ama dünden beri vermiyor. Haftaya deneyeceğim artık:
Ben de 600 TL olana katılmayacağım suresinin bitmesini bekleyeceğim bakalım bir dahakine ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tahminim nasıl 1000tl veya 600tl rasgele kafasına göre teklif ediyorsa oradaki listedeki ürünleri de sürekli değiştiriyor. İstediğim ürünü verse 1600 verip promosyon başlatacağım yine de vermiyor.

Geçen hafta şunu sürekli verdi ama dünden beri vermiyor. Haftaya deneyeceğim artık:
510 TL olan Kredi sayfasında da çıkıyor mesela inatla 1000 TL olanda çıkmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Wincredit sayfasında döngüde kalıp jetonları tamamlayabilmemiz için vergi hariç 1000 TL'lik en az alışveriş yapmamız gerekmiyor mu ilk siparişte 10 jeton o veriyor geriye 40 jeton kalıyor o da en az 1000 TL ediyor vergi hariç
Hayır gerekmiyor. Bazen geriye 32 jeton kalıyor ve 800 Liralık bir siparişle de jetonlar tamamlanabiliyor. Yapmışlığım var. Üstüne üstlük bir sonraki 1000 TL bakiye kampanyasında da önceki sipariş 800 TL olduğu için az jeton vermiyor. Yine en fazla 1000 TL'lik vermen gerekiyor yani 40 jeton gerekiyor.
Meali nedir acaba :D
Neresini anlamadınız sorun açıklayayım.

fruko.gzz

80+ Silver
Hayır gerekmiyor. Bazen geriye 32 jeton kalıyor ve 800 Liralık bir siparişle de jetonlar tamamlanabiliyor. Yapmışlığım var. Üstüne üstlük bir sonraki 1000 TL bakiye kampanyasında da önceki sipariş 800 TL olduğu için az jeton vermiyor. Yine en fazla 1000 TL'lik vermen gerekiyor yani 40 jeton gerekiyor.

Hocam şimdi normal 1klık alışveriş yapıyoruz ona göre jeton veriyorda sen nasıl ödeme kısmında 300 tl ödüyorsun orayı anlamadım farklı kampanyamı işin içine giriyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Sercan GÖKALP

Evet bazen 32 kalıyor ozaman oluyor ama 50 kalınca 1000 TL alım yapmak zorunlu vergi hariç çünkü vergiyi katmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Hocam şimdi normal 1klık alışveriş yapıyoruz ona göre jeton veriyorda sen nasıl ödeme kısmında 300 tl ödüyorsun orayı anlamadım farklı kampanyamı işin içine giriyor
Eğer daha önce bu kampanya dahilinde bir alışveriş yapmadıysanız haliyle 1000 TL'lik kredi bakiyeniz olmuyor. Önce bu kampanya dahilinde 1000 TL'lik normal bir alışveriş yapıyorsunuz. Daha sonra kampanyadan kazandığınız 1000 TL'lik bakiyeyi tutup yine her seferinde kampanya dahilinde alışveriş yapıyorsunuz. Böylelikle kampanyadan kazandığınız 1000 TL sürekli sirkülasyon halinde oluyor. Ayrıca bir başkasına vergisini bile almadan bir ürün aldığınız zaman binevi bedavaya ürün alabiliyor oluyorsunuz.

KingDeViL

80+ Bronze
Temu benim siparişi yine ikiye bölmüş. Gerekçe olarak elektronik ve sıvı aynı paket olmaz gibi bir şey yazmışlar. Sıvı dediği termos suluk :D

Mesela ben aylık 4 hakkımı harcamış olsam bu son hakkım olsa, paket ikiye bölündü bir tanesi gümrükte mi takılacak o zaman :).

1741643331318.png

1741643292317.png

Top Bottom