TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hayır gerekmiyor. Bazen geriye 32 jeton kalıyor ve 800 Liralık bir siparişle de jetonlar tamamlanabiliyor. Yapmışlığım var. Üstüne üstlük bir sonraki 1000 TL bakiye kampanyasında da önceki sipariş 800 TL olduğu için az jeton vermiyor. Yine en fazla 1000 TL'lik vermen gerekiyor yani 40 jeton gerekiyor.

Neresini anlamadınız sorun açıklayayım.
Hocam şimdi normal 1klık alışveriş yapıyoruz ona göre jeton veriyorda sen nasıl ödeme kısmında 300 tl ödüyorsun orayı anlamadım farklı kampanyamı işin içine giriyor

Hayır gerekmiyor. Bazen geriye 32 jeton kalıyor ve 800 Liralık bir siparişle de jetonlar tamamlanabiliyor. Yapmışlığım var. Üstüne üstlük bir sonraki 1000 TL bakiye kampanyasında da önceki sipariş 800 TL olduğu için az jeton vermiyor. Yine en fazla 1000 TL'lik vermen gerekiyor yani 40 jeton gerekiyor.

Neresini anlamadınız sorun açıklayayım.
Evet bazen 32 kalıyor ozaman oluyor ama 50 kalınca 1000 TL alım yapmak zorunlu vergi hariç çünkü vergiyi katmıyor

Hocam şimdi normal 1klık alışveriş yapıyoruz ona göre jeton veriyorda sen nasıl ödeme kısmında 300 tl ödüyorsun orayı anlamadım farklı kampanyamı işin içine giriyor
Eğer daha önce bu kampanya dahilinde bir alışveriş yapmadıysanız haliyle 1000 TL'lik kredi bakiyeniz olmuyor. Önce bu kampanya dahilinde 1000 TL'lik normal bir alışveriş yapıyorsunuz. Daha sonra kampanyadan kazandığınız 1000 TL'lik bakiyeyi tutup yine her seferinde kampanya dahilinde alışveriş yapıyorsunuz. Böylelikle kampanyadan kazandığınız 1000 TL sürekli sirkülasyon halinde oluyor. Ayrıca bir başkasına vergisini bile almadan bir ürün aldığınız zaman binevi bedavaya ürün alabiliyor oluyorsunuz.

Temu benim siparişi yine ikiye bölmüş. Gerekçe olarak elektronik ve sıvı aynı paket olmaz gibi bir şey yazmışlar. Sıvı dediği termos suluk :D

Mesela ben aylık 4 hakkımı harcamış olsam bu son hakkım olsa, paket ikiye bölündü bir tanesi gümrükte mi takılacak o zaman :).

1741643331318.png

1741643292317.png

Arkadaşlar 1000 TL kredi tam 72 saat sonramı geliyor acaba yoksa daha erken gelme ihtimali varmı

Temu benim siparişi yine ikiye bölmüş. Gerekçe olarak elektronik ve sıvı aynı paket olmaz gibi bir şey yazmışlar. Sıvı dediği termos suluk :D

Mesela ben aylık 4 hakkımı harcamış olsam bu son hakkım olsa, paket ikiye bölündü bir tanesi gümrükte mi takılacak o zaman :).

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen bölünebildiği için böldü eğer takılma ihtimali olsa sana uyarı verirdi yada bölmezdi

1- Normal sepetinizde olan ürünleri PC niz üzerinden görüntüleyin,
2- İlgili ürünleri PC nizde farklı sekmede açın,
3- Normal sepetinizde olan ürünleri PC üzerinden sepetinizden silin,
4- Cep telefonunuzdan wincredit sayfasını yukarı doğru hızlıca çekin ve güncellenmesini bekleyin ya da Wincredit kampanya sayfasını veya Temu uygulamasını cep telefonunuzdan tamamen çıkarak kapatın ve Temu uygulamasını telefonunuzdan açarak wincredit araması yapıp çıkan listeyi kontrol edin,
5- Dördüncü maddedeki opsiyonları uyguladığınız takdirde, normalde sepetinizde olup da wincredit kampanya ürünleri listesinde size sunulan ürünler arasında göremediğiniz tüm ürünler sayfa yenilendiği için görüntülenmiş olacaktır.
Hocam benim hesap var 2 tane oldu zincire bağladım telefondan 2. Hesap açsam pınar koparmı bi risk varmı kampanyanın bozulması gibi

Hocam benim hesap var 2 tane oldu zincire bağladım telefondan 2. Hesap açsam pınar koparmı bi risk varmı kampanyanın bozulması gibi
Eğer Temu bi şekilde 2 hesabın da size ait olduğundan şüphe duyarsa kampanya önerilerini geri çekebiliyor. 6 ay öncesine kadar sıkıntı yoktu ama Temu yakın zamandır algoritmasını yapay zekayla destekliyor. Bu bizden 4 kişinin başına geldi son 2 ay içinde.. Ama bazı arkadaşlarda ise sorun çıkarmadı.. Açıkçası bu durum biraz şansınıza kalmış gibi, deneyip denememek sizin tercihinizdir.. Temu 1000 TL kampanyasını ben tek hesaptan götürüyorum 3 4 aydır fakat diğer 3 hesabımdan da diğer kampanyaları değerlendiriyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım. Dediğim gibi genelleme olarak sorun olur ya da olmaz diyemiyorum.

1741685562077.png

Bu doğru mu var mı böyle bir durum. Seçilen ürünler saat+ayakkabı+s25 olarak alınmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,287
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri