Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Ahmet Taşlıova
İlk wincredit alışverişimde önceden yaptığım sepeti alabildim. 2. Alışveriş de bir türlü yapamadım wincredit sayfasından seçmemi istiyor.

Yukarıdaki sıralamayı uyguladınız mı hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir tc üzerine ayda en fazla 5 paket olmak üzere paket başı max 1050 tl olacak şekilde sipariş verebiliyoruz değil mi?
Bir T.C üzerinden ayda en fazla 5 paket verebilirsiniz. Fakat Temu 1000 TL kampanya sepetinden alımlarda son güncel durum vergi hariç 1095 TL dir. Kampanya harici direk sepetinizden alışveriş yapmak isterseniz üst limit 1130 TL dir.
Ülkemizde Euro nun 40 TL yi aşması akabinde Temu nun birkaç gün içinde tekrar bu limitleri yukarı yönlü revize edeceğini düşünüyorum..

bu kampanyada kurallar nedir hocam
Hocam kampanyanın temel mantığı, kendi cebinizden yapacağınız ilk alışveriş sonrasında Temu nun size bir sonraki alışverişinizde ve tek seferde kullanabileceğiniz 1000 TL kredi vermesidir. Size verilen 1000 TL yi tekrar 1000 TL kampanyası hesabınıza tanımlandığında kampanya sayfasından vergi hariç 1000 TL ürün sepeti oluşturup satın almanız durumunda aldığınız ürünlerin sadece 600 TL küsurluk bir vergisini ödeyerek alışveriş yapma avantajına sahip olursunuz.
Konu sayfalarında bir çok arkadaşımızın sorularını cevapladığım kampanya uygulanış-içerik ve avantajları hakkında detayları açıklamalar yer alıyor, merak ettiğiniz sorulara net cevaplar alacağınızı düşünüyorum..
Ayrıca yine konu sayfasının ilk sayfasında kampanya hakkında bilgilendirme amaçlı hazırladığım videolar da mevcut, bi ara izlemenizi tavsiye ederim.

Hocam, sorunun son kısmını yanlış yazmışım. Yazılanları okurken ilk videonuzu izledim. Bu arada, ilk kampanyaya katıldım. Şimdi 1000 TL verecek, ama şu an içerdeyim. Tekrar aynı kampanyanın gelmesi gerekiyor. Aynı ürünü al-sat yaparak üçüncü kez kampanya gelirse, yazdığınız taktik ile istediğim ürünü alıp devam ettirmeyi düşünüyorum. Eğer gelmezse, direkt monitör kolunu alacağım. Umarım olur, şimdiden teşekkür ederim.

Hocam, bu kampanya ne kadar sürede bir yenileniyor? Hocam gümrük hakkınızı nasıl takip ediyorsunuz aylık 5 paket hakkımız var örnek veriyorum ayın sekizinci geldi ürün ben nasıl bileceğim gümrükten geçen ayın sonuna mı geçti bu ayın başındamı ona göre paket hakkımız değişiyor.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
Bir önceki siparişiniz Temu tarafından kargoya verildiği anda Temu ana sayfadan wincredit yazarak kampanya tanımını tekrar yaptırabilirsiniz. Zaten Temu önceki siparişiniz ardından size 72 saatlik süre içinde 1000 TL kredi tamamlayacağını taahhüt eder ama o süre 72 saati beklemez ve genelde 48 saatin sonrasında hesabınıza 1000 TL tanımlamasını yapar...İşte o tanımlama yapıldığı anda wincredit sorgulamasıyla tekrar kampanya tanımlanmasını sağlayabilirsiniz..

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,269
Üyeler
169,699
Son üye
ensarboyan