KingDeViL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 788
O mouse bende sürekli çıkıyor. Hatta şuan 7 hesap açtım hepsinde de 1000 tl çarkı çıktı. O mouse var fakat benim istediğim ürünler yok. 8 saat uğraşmışımdır. Yok bulamıyorum ürünlerimi. Bir tur sürenin dolup yenilenmesini bekleyeceğim artık. Ya da Ajjaz mouse mi alsam acaba ama hiç de istemiyorum ona para vermeyi.Hiç sorma ben de aynı sıkıntı yaşıyorum şu an hiçbir hesapta ajazz aj159 pro çıkmıyor diğer baktığım incelediğim ürünler hemen düşüyor etkinlik sayfasına ama mouse kesinlikle düşmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla değişti mi yoksa ben 3 farklı tarayıcıdan, 3 hesapla ürün gezdiğim için mi saçmaladı bilemiyorum. İstediğim ürünleri buluyor fakat benim seçtiğim fiyatlı olan ürün çıkmıyor.Evet hocam aynen...
Siz vergi hariç 1000 TL lik ürün yapıyosunuz sepetinizde, vergi 600 küsur ekleniyor, normalde 1600 küsur ödeyeceğiniz ürüne sadece vergi tutarı olan 600 TL küsuru ödüyorsunuz gerisini de 1000 TL kredinizden karşılıyor ve süreci 600 TL küsur vergi tutarı ödeyerek tamamlıyorsunuz, tekrar wincredit kampanya sayfasından 1000 TL krediye katıldıysanız bu alışverişinizin karşılığında 72 saat içinde yüklenmek üzere yeni bir 1000 TL krediye hak kazanıyorsunuz. Alışverişinizi yaparken wincredit üzerinden kampanya ürünlerini seçerek ödeme yapıyor olduğunuzdan emin olun, direk sepetten sipariş verirseniz kampanyadan faydalanamazsınız, videolarda aktardım detaylıca, zamanınız varsa bi göz atın..
Söyledikleriniz doğrudur hocam, ara ara yeni hesaplara tanımlayabildiği oluyor ama ben yüksek bir yüzdede oluşmadığını gördüğüm için genel bir algı oluşturmama adına değinmemiştim.. Sonra millet yeni hesap açtım bana tanımlanmadı diye baya kasacak tabi biz de kasacaz
Ha bi de o banner da yine her hesapta standart çıkmıyor maalesef, 100 den fazla alışveriş alışkanlığında 4 hesapta bunu gözlemledik o yüzden bunu da genel bilgi olarak paylaşmak istemedim içeriklerde..
Canın saolsun kardeşim
Hocam genelde 72-96 saat aralığında sona erdiriyor dikkat edin...
Süreyi kaçırsanız bile ara ara denersiniz tekrar tanımlıyor mutlaka...
Allah Allah onun da mı algoritmasını değiştirdiler acep?
Bahsettiğiniz ürünleri son 3 içerisinde 2 den fazla kez aldıysanız acaba önermiyor olabilir mi?