Teşekkürler Hocam emeğiniz için, letgo da mı satacağız ilk aldığımız ürünüAmaç buydu zaten, rica ederim. Ulaşabildiğimiz herkesin faydalanması tek amacımız![]()
Teşekkürler Hocam emeğiniz için, letgo da mı satacağız ilk aldığımız ürünüAmaç buydu zaten, rica ederim. Ulaşabildiğimiz herkesin faydalanması tek amacımız![]()
Hangi kanal sizin için uygun ve garantiliyse, bu konuda öneride bulunmam etik olmaz tercih sizin hocamTeşekkürler Hocam emeğiniz için, letgo da mı satacağız ilk aldığımız ürünü
Hangi kanal sizin için uygun ve garantiliyse, bu konuda öneride bulunmam etik olmaz tercih sizin hocam![]()
bende de böyle kaldı patladı galibaKargoladı wincredit yazınca böyle oluyor bitmiş galiba daha alcağım şey vardı kötü oldu
Hocam kasanın durumunu belirten ekranın adı nedir, bu veya buna benzer ürünler temuda varmı işlemci ekran kartı kullanımını/sıcaklığını görebileceğim ekran tarzı şeyler.Sepet dolsun diye anahtarlık almıştım. Maşallah çatal büyüklüğünde geldi. Bende başka türlü değerlendirdim.
Demirden yapılmış çok kaliteli. Bunun devamını da alırım büyük ihtimal.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam o ekran temudan ise hemen link alalım lütfenSepet dolsun diye anahtarlık almıştım. Maşallah çatal büyüklüğünde geldi. Bende başka türlü değerlendirdim.
Demirden yapılmış çok kaliteli. Bunun devamını da alırım büyük ihtimal.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle