Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

yaman..k

80+ Silver
ben herkese veriyor sanmıştım iadeyle alakalı falansa okey
İade ile alakalı değil hesabı yeni açtım bir ürün almak için dedim indirim kartı filan düşer düştü de daha sonra belki kupon verirler diye yazayım dedim sonuç böyle.

flamerood

80+
İade ile alakalı değil hesabı yeni açtım bir ürün almak için dedim indirim kartı filan düşer düştü de daha sonra belki kupon verirler diye yazayım dedim sonuç böyle.
%20 indirim kuponu bile vermezken 400 krediyle nası verdi acaba

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Draq123
Az önce gelmiyor dediğim hesaba geldi çark. O hesapta uygulamayı 1 saat felan kapalı tuttum. Uygulamayı açınca direk çark karşıma geldi.
Uygulamaya ara verip sonra girdiğinde kafasına göre promosyon veriyor. Bu taktiği kullanıyorum arada.
600 mü 1000 mi çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 1 tane 1000 var önceden 2. hesabda 600 var 24 saat sonra sürem bitiyor bittiğinde kampanyaya katılım kapanırmı yoksa 1000 kredi teklifim atar acaba :monkahmm: @valhalla

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Ahmet Taşlıova
600 mü 1000 mi çıktı

bende 1 tane 1000 var önceden 2. hesabda 600 var 24 saat sonra sürem bitiyor bittiğinde kampanyaya katılım kapanırmı yoksa 1000 kredi teklifim atar acaba :monkahmm: @valhalla
Merhaba, kampanya süresi sona erdiğinde wincredit araması yaptığınızda tekrar kampanya tanımlaması muhakkak yapıyor fakat algoritmayı sizin net verilerinizi bilmeden özetlemem yanlış bilgi olur.
Yani yeni wincredit inizde genel itibariyle size %40 olasılıkla 600 TL %60 olasılıkla 1000 TL önerecektir...
Ayrıca, son 1-3 ay takvimindeki alışveriş tutarı alışkanlığınız, size sunacağı kampanyanın ağırlık merkezini belirliyor.
Diğer bir ifadeyle 1-3 ay arasında toplamda 5 kez alışveriş yaptınız ve bu 5 alışverişinizin en az 3 ünde tek seferde vergi hariç 1000 TL tutarındadır. İşte bu tanıma uygun olarak kampanyayı 600 ya da 1000 TL olarak değişken bir şekilde size sunuyor. (Bu izahat ekstrem durumları ya da farklı kampanya katılım taktiklerini kapsamıyor...Tamamen düz mantıkta Temu nun 600/1000 TL kredi kampanyasını genel uygulayış şeklidir...)

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Draq123
Merhaba, kampanya süresi sona erdiğinde wincredit araması yaptığınızda tekrar kampanya tanımlaması muhakkak yapıyor fakat algoritmayı sizin net verilerinizi bilmeden özetlemem yanlış bilgi olur.
Yani yeni wincredit inizde genel itibariyle size %40 olasılıkla 600 TL %60 olasılıkla 1000 TL önerecektir...
Ayrıca, son 1-3 ay takvimindeki alışveriş tutarı alışkanlığınız, size sunacağı kampanyanın ağırlık merkezini belirliyor.
Diğer bir ifadeyle 1-3 ay arasında toplamda 5 kez alışveriş yaptınız ve bu 5 alışverişinizin en az 3 ünde tek seferde vergi hariç 1000 TL tutarındadır. İşte bu tanıma uygun olarak kampanyayı 600 ya da 1000 TL olarak değişken bir şekilde size sunuyor. (Bu izahat ekstrem durumları ya da farklı kampanya katılım taktiklerini kapsamıyor...Tamamen düz mantıkta Temu nun 600/1000 TL kredi kampanyasını genel uygulayış şeklidir...)
kasımda 800 er tl 3 siparişim var
peki sipariş versem sonraki çark kesin 600tl olur değilmi 1000tl ye yükselme ihtimalı varmı

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Beyler bir sürü mesaj var. Ben daha önce bir kere sipariş verdim bu Ajaaz159 pro mouse vergiyle ucuza gelmişti. İşte şimdi 1000 TL olayı nedir? Ücretsiz ürün ise bana birisi anlatıp yardımcı olabilir mi? Ben de almak istiyorum. Alacağım birkaç ürün var griptape, skates gibi.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Ahmet Taşlıova
kasımda 800 er tl 3 siparişim var
peki sipariş versem sonraki çark kesin 600tl olur değilmi 1000tl ye yükselme ihtimalı varmı
Temu nun rutinde kampanyayı uygulayış şekline ve sizin harcama aliskanliginiza göre yapacağınız ilk alışverişiniz vergi hariç 1000 TL üzeri olsa bile yüksek olasılıkla önce 600 TL kampanyasını size önerecektir..

Beyler bir sürü mesaj var. Ben daha önce bir kere sipariş verdim bu Ajaaz159 pro mouse vergiyle ucuza gelmişti. İşte şimdi 1000 TL olayı nedir? Ücretsiz ürün ise bana birisi anlatıp yardımcı olabilir mi? Ben de almak istiyorum. Alacağım birkaç ürün var griptape, skates gibi.
Hocam konu başlığındaki içerikler çok faydalıdır ama kafanızı çok karistiriyorsa ilk sayfada kampanya ve uygulama içeriğine dair 2 video var izlemeniz durumunda kampanya hakkında bir çok detayı öğrenebilirsiniz..

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Temu nun rutinde kampanyayı uygulayış şekline ve sizin harcama aliskanliginiza göre yapacağınız ilk alışverişiniz vergi hariç 1000 TL üzeri olsa bile yüksek olasılıkla önce 600 TL kampanyasını size önerecektir..

Hocam konu başlığındaki içerikler çok faydalıdır ama kafanızı çok karistiriyorsa ilk sayfada kampanya ve uygulama içeriğine dair 2 video var izlemeniz durumunda kampanya hakkında bir çok detayı öğrenebilirsiniz..
Hocam çok uğraştırıyor mu? Konudaki video 42 dakika çok uzun. Bir de videodaki wincredit şeyini yazdım bir şey çıkmadı kapattım bende.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam çok uğraştırıyor mu? Konudaki video 42 dakika çok uzun. Bir de videodaki wincredit şeyini yazdım bir şey çıkmadı kapattım bende.
Videolar uzun evet kabul ediyorum :)
Fakat bu kampanyayı uygularken anlık karşılaşacağınız soru işaretlerinizin yaklaşık % 80 ine cevap almış olacak ve sayfada sürekli sorular sorarak cevaplar beklemek zorunda kalmayacaksınız, o yüzden videoları izlemenizi tavsiye ediyorum :)
Zira kampanya içeriği ve uygulanış tarzı, farklı parametrelere ve kullanıcı tercihine göre yönlenen algoritmalara sahiptir. Temu her kullanıcının tüketici alışkanlığına göre değişkenlik gösteren kampanya opsiyonları sunabiliyor, zaten konu başlığındaki sayfaların çoğu da bu detay sorulardan kaynaklıdır.
Uygulanış itibariyle geniş opsiyon ve içerik detayları var olan bir kampanyayı tek seferde uzun uzadıya buradan yazmak, yaşam şartlarımız itibariyle hiçbirimizin kolay kolay zaman ayıramayacağı bir lüks olabilir. O nedenle uzun da olsa videoları izlemenizi önerdim. Dikkat ederseniz bu açıklama bile belki beklediğinizden uzun oldu :)
Son olarak hayatta uğraşı olmadan yapabildiğimiz bir şey var mı, özellikle de canım ülkemizde :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdullah
860 TL ürün toplam 1400 TL tutucak şekilde alınsa yine de 1000 TL kredi alabilir miyim

flamerood

80+

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Yiğit Yenigün
Hocam kendi tc min sipariş hakkı bitti yeni tc ile alışveriş yapıcam tc yi değiştim fakat fatura adresi halla benim adıma bir sıkıntı çıkarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,926
Üyeler
170,434
Son üye
Mec1
Top Bottom