Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

cornlov

80+ Bronze
9 Farklı TC ile aynı adrese onlarca kez alışveriş yaptım sadece ben desem? 😀 Yani adres değiştirmenin hiçbir şartta gereği yok kardeş. Değişiklik TC ile ad soyad olunca yetiyor, adres durumu sorgulanmıyor
Aynı kart ile ödense peki?

KingDeViL

80+ Bronze
3 hesabıma 600 verdi 2 hesapta yeni promosyon başlamıyor :D. 2-3 gün mola.

yaman..k

80+ Silver
3 hesabıma 600 verdi 2 hesapta yeni promosyon başlamıyor :D. 2-3 gün mola.
Benim lehim zımbırtısı geldi 10 Şubat ta sipariş vermişim 20 martta geldi , gayet güzel kaliteli ama bana büyük ihtimal iade ürün yolladılar havyanın ucunda lehim artığı vardı ve start tuşlarından birisi açıktı ama olsun iş görüyor şu ısı tabancasını çok beğendim çip sökerken çok işe yarar.

KingDeViL

80+ Bronze
Benim lehim zımbırtısı geldi 10 Şubat ta sipariş vermişim 20 martta geldi , gayet güzel kaliteli ama bana büyük ihtimal iade ürün yolladılar havyanın ucunda lehim artığı vardı ve start tuşlarından birisi açıktı ama olsun iş görüyor şu ısı tabancasını çok beğendim çip sökerken çok işe yarar.
Açarken video çekseydin ya da şimdi yaz müşteri hizmetlerine belki sana biraz geri ödeme yapar. Güle güle kullan. Ben kutudan çıkartmaya kıyamıyorum daha :D Dün ısı tabancasını denedim. Devredeki lehimleri güzel eritiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yeni hesaplarda daha önce alış veriş yapmasak bile bu jeton kampanyası çıkabiliyor mu karşımıza
Çok kez yazdım evet çıkıyor.

yaman..k

80+ Silver
Açarken video çekseydin ya da şimdi yaz müşteri hizmetlerine belki sana biraz geri ödeme yapar. Güle güle kullan. Ben kutudan çıkartmaya kıyamıyorum daha :D Dün ısı tabancasını denedim. Devredeki lehimleri güzel eritiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kez yazdım evet çıkıyor.
Zaten talep oluşturdum , bu wincredit benim hesaplara düşmüyor ama discount777 yani indirim kartı hemen geliyor eaget markasının DDR 4 16 gb ram ı varmış iyi indirim düşerse onu almayı düşünüyorum bakalım.

KingDeViL

80+ Bronze
Az önce bir paketim geldi. Hep söylediğim gibi sitenin ürünleri full replika çakma ürünler :D
Youtubede tanıtılanlarda arkasında etiket var. Bana gelen hem kutusuz hemde etiket yok. Üstelik tahta gardropta bile elektrik var diye sinyal veriyor. Monitörü duvara asamayacağız yine..

1742491619789.png
1742491641726.png

1742491679762.png

yaman..k

80+ Silver
Az önce bir paketim geldi. Hep söylediğim gibi sitenin ürünleri full replika çakma ürünler :D
Youtubede tanıtılanlarda arkasında etiket var. Bana gelen hem kutusuz hemde etiket yok. Üstelik tahta gardropta bile elektrik var diye sinyal veriyor. Monitörü duvara asamayacağız yine..

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dost çok şaşıracağın bir şey göstereyim 3 saat önce dedim ya indirim kartı çıktı ram alıcam filan sonra temsilciye yazayım dedim sıfır yalansız adam 400 tl ve %20 kupon tanımladı bende çok şaşırdım.
Screenshot_20250320_221412_Temu.jpg

KingDeViL

80+ Bronze
Dost çok şaşıracağın bir şey göstereyim 3 saat önce dedim ya indirim kartı çıktı ram alıcam filan sonra temsilciye yazayım dedim sıfır yalansız adam 400 tl ve %20 kupon tanımladı bende çok şaşırdım.Alıntıyı görüntüle
Ben mevcut yolda olan kargolarımın durumunu müşteri temsilcisi botuna sorgulattığımda zaten direk gecikme için özür dileriz yazıp %20 kupon veriyor. Ben o kuponları kullanmıyorum. Daha doğrusu bizim kullandığımız 1000tl promosyonunda kupon kullanılmıyor.
1742499177346.png

Bu kuponu kullanacağıma kredi veren promosyonu kullanırım daha iyi. Aldığın ürüne göre 500tl geri dönüyor.

ces2424

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Ben mevcut yolda olan kargolarımın durumunu müşteri temsilcisi botuna sorgulattığımda zaten direk gecikme için özür dileriz yazıp %20 kupon veriyor. Ben o kuponları kullanmıyorum. Daha doğrusu bizim kullandığımız 1000tl promosyonunda kupon kullanılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu kuponu kullanacağıma kredi veren promosyonu kullanırım daha iyi. Aldığın ürüne göre 500tl geri dönüyor.
Can alıcı soruyuda sorayım,

Eş dosttan aldığım sipariş verilmiş 10 hesabı kendi telefonumdaki temu uygulamasından kontrol ediyorum. Fakat sadece 1 tanesinde çark çıktı ve tekrar gelmedi ve kendi hesabımda sadece tekrarlı çark çıkıyor. Kullandığınız bir clone uygulaması vs var mı?

Sanki ilk kez kayıt yapılmış telefonlarda çıkıyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,072,152
Üyeler
170,314
Son üye
Metmatibaş