Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Yıldırım
Ben ilk 16 ocakta başladım ve 42 kere sipariş verebildim. 3 tanesi 600 TL, 39 tanesi 1000 TL. Son bir haftadır sipariş vermiyorum. Çünkü 60 jeton istiyor. Bende inada bindirdim bekliyorum.
oha hocam ben en fazla 10 kez sipariş verebildim daha da devam etmiyor siz nasıl o kadar sipariş verebildiniz

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam senin için vallahi üşenmedim saydım :)
Şahsi tek hesap üzerinden olaya bakarsak, birinde üst üste tam 41 kez 1000 TL kredi döngüsü yaşatmış aralıksız, diğer aktif hesabımda da 44 kez vermiş aynı usulden...(Bu arada ilk hesapta 600 TL sunduğu zamanlarda kullanmamışım beklediğimde 1000 TL ye döndüğü zaman hep sipariş vermişim. Fakat 2.hesapta 32.döngüden sonra 1 kez 600 TL kullanmışım - 37.döngüde yine 600 TL vermiş onu da kullanmışım - 42.döngüde de 600 TL vermiş onu da yine kullanmışım...Dolayısıyla 2.hesapta 32.döngüden sonra durum cordlamış biraz...Ama ilk hesapta istikrar hüküm sürmüş...Diğer 3 hesap daha var da onlar bunlar kadar aktif değildir, hepsini toplasan 20-30 kez alışveriş yapmışlığım vardır...)

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Nik Flatron
oha hocam ben en fazla 10 kez sipariş verebildim daha da devam etmiyor siz nasıl o kadar sipariş verebildiniz
Benim hiç kesintiye uğramadı. Nedenini bilmiyorum. Son 3 tur 60 jeton istiyor bende pas geçiyorum. Belki sona gelmiştir. 2 gün sonra göreceğiz bakalım ne olacak

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Polat
Bugün veya dün sipariş veren var mı? Birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum ama bir sorun olur mu acaba ne düşünüyorsunuz?

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Taşlıova
Sen bizim firmadakileri görsen aklını kaybederdin bunlar ne ki :D
Mesut var mesela proje mimarımdır, bayramdan önce buna benzer diyalog geçmişti aramızda 60 ı devirdim aralıksız diyordu..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün veya dün sipariş veren var mı? Birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum ama bir sorun olur mu acaba ne düşünüyorsunuz?
Dün 8 sipariş geçtim bu gece de 3 sipariş geçiyor olacağım, bi sorun yok hocam rahat ol :)

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Polat
Mesut var mesela proje mimarımdır, bayramdan önce buna benzer diyalog geçmişti aramızda 60 ı devirdim aralıksız diyordu..

Dün 8 sipariş geçtim bu gece de 3 sipariş geçiyor olacağım, bi sorun yok hocam rahat ol :)
Teşekkür ettim hocam. O zaman kredileri kullanmaya devam 😅

fruko.gzz

80+ Silver

Hocam wincrediti açmak için ilk sipariş veriyoruz ya onu iade edersek bir sorun oluyor mu?

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam wincrediti açmak için ilk sipariş veriyoruz ya onu iade edersek bir sorun oluyor mu?
Ben şahsen denemedim ama sorun olmuyor diyen de var bi süre sonra wincredit 1000 veya 600 TL vermeyi bıraktı diyen de..Karar size kalmış :)

flamerood

80+
Benim hiç kesintiye uğramadı. Nedenini bilmiyorum. Son 3 tur 60 jeton istiyor bende pas geçiyorum. Belki sona gelmiştir. 2 gün sonra göreceğiz bakalım ne olacak
hocam dediğim şekilde yaparsan sorun olmuyor yine 1000tllik ürünü direkt alsan bile doluyor

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Benim bir kaç hesapta oluyordu bu kampanya farklı bir telefona geçince kampanyalar artık gelmiyor. Sebebi yada çözümü bilen varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Nik Flatron
hocam dediğim şekilde yaparsan sorun olmuyor yine 1000tllik ürünü direkt alsan bile doluyor
Bir kaç ay önce bir hesabım vardı. Etkinlikten faydalandığım bir siparişimi iptal etmek zorunda kalmıştım. O günden sonra o hesaba hiç bir promosyon teklifi gelmedi. Aforoz ettiler. Dolayısıyla özellikle etkinlik dahilindeki siparişlerde iptal işlemi yapmıyorum. Hesabım premium bir hesap benim gözümde. Müşteri hizmetleri bir çok sorunumda bunu belli ediyor. Çok küçük taleplerimde bile beklentimin çok üzerinde karşılık veriyorlar. Sizin önerdiğiniz yöntem bana göre bir bug. Bunu kullanarak elde ettiğim kazançları tersine çevirmek riskini almak istemem.

flamerood

80+
Bir kaç ay önce bir hesabım vardı. Etkinlikten faydalandığım bir siparişimi iptal etmek zorunda kalmıştım. O günden sonra o hesaba hiç bir promosyon teklifi gelmedi. Aforoz ettiler. Dolayısıyla özellikle etkinlik dahilindeki siparişlerde iptal işlemi yapmıyorum. Hesabım premium bir hesap benim gözümde. Müşteri hizmetleri bir çok sorunumda bunu belli ediyor. Çok küçük taleplerimde bile beklentimin çok üzerinde karşılık veriyorlar. Sizin önerdiğiniz yöntem bana göre bir bug. Bunu kullanarak elde ettiğim kazançları tersine çevirmek riskini almak istemem.
senin kararın tabii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,053
Üyeler
171,505
Son üye
Elevona
Top Bottom