Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

flamerood

80+
Sizin dediğiniz gibi yaptım ben de hocam , sipariş sonrası %6 ya yükseldi 1000tl kuponu aldım
ben 2. 1000tlyi de aldım o şekilde ama işte bi yandan da sürekli iade edip alıyorum bugunu kullanıyorum patlatır mı acaba

Thadox

80+ Bronze
ben 2. 1000tlyi de aldım o şekilde ama işte bi yandan da sürekli iade edip alıyorum bugunu kullanıyorum patlatır mı acaba
Yöntemi okudum eğer bana da 60 jeton derse deneyeceğim. Size sorun çıkarırlarsa yazar mısınız?

flamerood

80+

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,846
İsim
Kerem Çavuş
Belki bir kerelik 600tl kupon iadesine döner ama patlayacağını sanmıyorum millet neler neler yapıyo :D

Thadox

80+ Bronze
Ya bi türlü 1000 tl kredi vermiyor yine 600 TL verdi. Benim başım kel mi kardeşim bana niye yok :uzgunpeepo:

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet
Ya bi türlü 1000 tl kredi vermiyor yine 600 TL verdi. Benim başım kel mi kardeşim bana niye yok :uzgunpeepo:
Valhalla hocamın dediğini yapın bendede 600 vermişti 2 kere sonra dediğini yaptım 1000 oldu,
Etkinliğin sıfırlana kadar uygulamaya hiç girme bildirim gönderse dahi tıklama 2 3 gün sonra gir 600ü 1000 yapar büyük ihtimal

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla hocam şu an ücretsiz hediyeler ile toplam 5 paket kargom siparişte. siparişimin biri geçen ay sonu gümrüğe gelmişti yeni sipariş vermeyi düşünüyorum. Aylık 5 paket sınırı ver sanırım TEMU bu konuda 6. Siparişi verirken uyarıyor mu? Ona göre tekrar sipariş vereceğim.
Aynı T.C den 5 kez sipariş hakkı verir ve siz 6.yı almak istediğinizde izin vermez, o durumda başka bir T.C üzerinden sipariş oluşturmanızı tavsiye eder size..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişi verip hemen iade mi ediyoruz? Kredi kartı kullanıyorum TEMU da iade hemen düşüyor mu?
İadeyi 2 yöntemle teklif eder, kredi kartına yatır derseniz baya beklersiniz.. İadeyi Temu kredisi olarak al seçeneğini seçerseniz sorun yaşamazsınız anında hesabınıza tanımlar ve kullanırsınız..

Belki bir kerelik 600tl kupon iadesine döner ama patlayacağını sanmıyorum millet neler neler yapıyo :D
Arkadaşlar bu yöntem evet işe yarıyor fakat dikkat edin bir süre sonra o yöntemi kaldıracak ve ücret iadesini Temu kredisi yerine kredi kartına iade diye tek seçenek olarak çıkaracak size...Çok sık kullanmamanızı tavsiye ederim..

flamerood

80+
Aynı T.C den 5 kez sipariş hakkı verir ve siz 6.yı almak istediğinizde izin vermez, o durumda başka bir T.C üzerinden sipariş oluşturmanızı tavsiye eder size..

İadeyi 2 yöntemle teklif eder, kredi kartına yatır derseniz baya beklersiniz.. İadeyi Temu kredisi olarak al seçeneğini seçerseniz sorun yaşamazsınız anında hesabınıza tanımlar ve kullanırsınız..

Arkadaşlar bu yöntem evet işe yarıyor fakat dikkat edin bir süre sonra o yöntemi kaldıracak ve ücret iadesini Temu kredisi yerine kredi kartına iade diye tek seçenek olarak çıkaracak size...Çok sık kullanmamanızı tavsiye ederim..
tecrübe mi hocam yoksa varsayım mı

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Taşlıova
Çok istediğim ünüler benimde gelmiyor. Bazı ürünleri vermiyor. Gelmiyorsa boşuna uğraşma.

Alttaki büyük f1 aracı 1 hafta uğraştım gelmedi. Sonunda normal satın al ile aldım. Yeşil kredi iadesi çarkı var onunla aldım. 530tl felan geri dönüyor.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar, bazı ürünlerin 1000 TL kredi kampanyası da dahil birçok kampanya sepetinde inatla gelmemesinin nedeni, Temu da satış yapan alt yüklenici bazı firmaların Temu nun kampanya-promosyon uygulamalarına kendi isteğiyle katılmamasındandır. Benzer uygulamalar ülkemizdeki e-ticaret sitelerinde satış yapan firmalarda da vardır, dikkat edin kampanya dönemlerinde aynı ürünü satan 5-6 firma varsa 1 veya 2 tanesi kampanyaya katılır diğerlerinin fiyatlarında bir indirim göremezsiniz, işte Temu daki satış yapan firmalarda da bu opsiyon mevcut. Yani firma istemezse "....ben zaten düşük fiyata satıyorum...." diyerek Temu nun kampanyalarına katılmamayı tercih eder ve siz bu durumda ne kadar çabalasanız da nafiledir o ürünü normalde görüntülediğiniz fiyattan asla göremezsiniz kampanya sepetlerinde...Ufak bir tüyo vereyim, aradığınız ürünün istediğiniz fiyatına en yakınını gösteriyor çoğunlukla "..Örnek: bir ürün diyelim normal sepette 219 TL vergisiz fiyatı ama siz kampanya sepetinde arattınız o fiyattan o ürünü göremediniz ama bi baktınız o ürün 219 TL olarak yok ama 230 TL olarak var. İşte o zaman yapıştırın çünkü geçici süreli de olsa beklediğiniz fiyata en yakın fiyatlısını kampanya sayfasında size görüntüleyecektir ama ürünü görüp de kampanya sepetinize eklemez aramaya devam eder ve hatta sayfayı hızla yukarı çekip kampanya ürün listesini yenilerseniz o 230 TL lik ürün de tekrar görüntülenmeyecektir ve siz treni kaçırmış olacaksınız :)

Seni de benim gibi sevmiyy :D

tecrübe mi hocam yoksa varsayım mı
Hayır kat'i karşılaşacağınız netice :)

Son düzenleme:

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Doğan
Merak etme baya baya önce ben de sadece bedavaya geldi diye 1 tane almıştım şahsen.. Bu akşam hadi alayım 1 tane de yedek olsun diye alacağım, bak iyi ürün bu cidden.. Yarın öbür gün fiyatını arttırırlar, ürünü TR den kaldırırlar neme lazım al dursun bi kenarda kampanyayla denk getirerek..
Ozaman iadeden gelen 330 lirayıda kullanıp şöyle 300 liradan alayım bi tane 😄

Yöntemi okudum eğer bana da 60 jeton derse deneyeceğim. Size sorun çıkarırlarsa yazar mısınız?
Bende denedim onu. Hiçbir sorun yok. Hatta 60 tan 50ye çevirdi daha sonra. Aksine ikiye böldüğunde ortalama sipariş değerin düştüğünden 60 vermeye devam eder fiye düşünüyorum.

Ama valhallanın dediği gibi bunu denemenize rağmen 60 verdi gene çok sık denememeye çalışın. Gene 60 verirse 2-3 gün girmeyin 50 ye dönecektir illaki.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ece
merhaba iyi günler bu 5 sipariş limitimiz var ya aylık o ne zaman sıfırlanıyor acaba direkt ay yenilenince mi yoksa ilk sipariş verdiğimiz tarihe göre mi ben geçen ay 5 hakkımı da kullandım ilk alışverişimi 11 mart da yapmıştım yani 11 nisanda mı yine 5 gümrük hakkım tanımlanacak yoksa 1 nisana girdiğimiz için zaten tanımlandı mı cevaplarsanız sevinirim🙏🏻

arda018

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
Şuanda yeni yasa çıkmıştı Şuanda temudan sipariş versem gelirmi? Param yanarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular