Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Böyle devam eder bence. Sonuç olarak almaya devam ediyoruz.Bir de şu etkinlik sayfasına bir ayar çekseler... Fiyatlar 1095 TL'den yüksek olduğu için adam gibi ürün alamıyoruz
Böyle devam eder bence. Sonuç olarak almaya devam ediyoruz.Bir de şu etkinlik sayfasına bir ayar çekseler... Fiyatlar 1095 TL'den yüksek olduğu için adam gibi ürün alamıyoruz
Sadece 4,9 puan alan urunleri filtreleme gibi bir imkanimiz var mi?Aldım ama kargoda..Gelince kurup resim atarım..
Bildiğim kadarıyla öyle bir opsiyon yokSadece 4,9 puan alan urunleri filtreleme gibi bir imkanimiz var mi?
Yakında evet..1095tl sınır yükselecek anlamına mı gelir bu?![]()
Hocam günaydın, mevcutta direk net bir çözümü yok fakat birkaç gün aralıklarla nadiren hesaplarınıza giriş yaptığınızda mutlaka tanımlıyor, sırf denemek için 2-3 hesap açtım ve tıpkı sizin gibi wincredit sorgulaması yaptım fakat sizinle aynı sonucu aldım. Ama o hesaplara 2-3 gün neredeyse hiç girmedim ve ertesi gün giriş yaptığımda 1 ine direk çark çevirtip verdi diğer 2 hesaba da wincredit sorgulaması yaptığımda tanımladı.. Her zaman geçerli olmamakla birlikte işe yaradığını belirtmemde fayda var, siz de deneyin belki sizde de sonuç verir..@valhalla hocam bende de diğer hesaplar veya ailemdeki diğer kişilerin hesabında "Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun" diyor bunun çözümü var mı?
3 tane sen aldın 2 tane ben aldım stoğu bitirdik demekAlıntıyı görüntülekeske daha fazla alsaymişim ürünü teslim aldım. 30fps 1080p kalitede malzeme kalitesi oldukça iyi. Ekstra kart okuyucu gelmiş. Kutulu ürün. 3 tane aldım tükenmiş![]()
Neymiş o bug ?Bu Sistemin Bir Bug'u Var 4 aydir Cakmadilar Köfteyi dükkan actim Bunlar sayesinde. : D
4.cuyu de almıştım tedarik edilmedi 6 gün olduHocam günaydın, mevcutta direk net bir çözümü yok fakat birkaç gün aralıklarla nadiren hesaplarınıza giriş yaptığınızda mutlaka tanımlıyor, sırf denemek için 2-3 hesap açtım ve tıpkı sizin gibi wincredit sorgulaması yaptım fakat sizinle aynı sonucu aldım. Ama o hesaplara 2-3 gün neredeyse hiç girmedim ve ertesi gün giriş yaptığımda 1 ine direk çark çevirtip verdi diğer 2 hesaba da wincredit sorgulaması yaptığımda tanımladı.. Her zaman geçerli olmamakla birlikte işe yaradığını belirtmemde fayda var, siz de deneyin belki sizde de sonuç verir..
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 tane sen aldın 2 tane ben aldım stoğu bitirdik demek
Benimkiler ay sonuna doğru anca gelir, geldiğinde sizlerle görsel ile veya mini videoyla buradan paylaşırım ben de..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neymiş o bug ?![]()
30 fps ten bı tık daha az olabilir. Gece görüşü var otomatik geçiş yapıyor gayet yeterli. Şarjı gayet iyi gidiyor. Gün boyunca 1.20 saat çekim yaptım. Yarı dan aşağı düşmedi hâlâ. Sadece ses kayıt özelliği de mevcut cihazda. Mikrofon algılama kalitesi gayet temiz ve yeterli.4.cuyu de almıştım tedarik edilmedi 6 gün oldubir umutla iptal de etmiyorum.
![]()
Bazen geliyor bazen gelmiyor, tamamen kişiye özel.Wincredit etkinliğinde almazsak daha sonra tekrar gelir mi ?
geçiyor 1 nisandan beri 3 paket geçti benimArkadaşlar bu 1 nisan muhabbeti nedir gelecekmi ürünler. Benim şu an gümrükte bakalım geçecekmi.
Hocam 1 Nisan günü veya ondan sonrasında verdiğiniz sipariş geçti mi ?geçiyor 1 nisandan beri 3 paket geçti benim
1 nisandan önceyse endişe etmenize gerek yok hocam olmadı benim vardı 1 Nisan öncesi siparişim şuan gümrükte yazarım geçince.Arkadaşlar bu 1 nisan muhabbeti nedir gelecekmi ürünler. Benim şu an gümrükte bakalım geçecekmi.
evet tam 1 nisan günü vermişim siparişi ki gümrük ona bakmaz ulaştığı zamana bakar zatenHocam 1 Nisan günü veya ondan sonrasında verdiğiniz sipariş geçti mi ?