Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir de şu etkinlik sayfasına bir ayar çekseler... Fiyatlar 1095 TL'den yüksek olduğu için adam gibi ürün alamıyoruz
Böyle devam eder bence. Sonuç olarak almaya devam ediyoruz. :)

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak azgın
1 Nisan muhabbeti boş haber yani doğru mu arkadaşlar

b2028

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra Baykal
Bu iş nereye kadar gidecek acaba? Kapalı ekonomiye geçtik diyin bitsin gitsin. Hadi Temu, AliExpress, Amazon temsilcilik açar. Geri kalan yerler ne olacak? Bu ülkede üretilmeyen, satılmayan ürünleri nasıl alacağız? Cılkı çıktı bu işin. Eminim dış ticaret açığı böyle çözülür.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Ahmet Taşlıova

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla hocam bende de diğer hesaplar veya ailemdeki diğer kişilerin hesabında "Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun" diyor bunun çözümü var mı?
Hocam günaydın, mevcutta direk net bir çözümü yok fakat birkaç gün aralıklarla nadiren hesaplarınıza giriş yaptığınızda mutlaka tanımlıyor, sırf denemek için 2-3 hesap açtım ve tıpkı sizin gibi wincredit sorgulaması yaptım fakat sizinle aynı sonucu aldım. Ama o hesaplara 2-3 gün neredeyse hiç girmedim ve ertesi gün giriş yaptığımda 1 ine direk çark çevirtip verdi diğer 2 hesaba da wincredit sorgulaması yaptığımda tanımladı.. Her zaman geçerli olmamakla birlikte işe yaradığını belirtmemde fayda var, siz de deneyin belki sizde de sonuç verir..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntülekeske daha fazla alsaymişim ürünü teslim aldım. 30fps 1080p kalitede malzeme kalitesi oldukça iyi. Ekstra kart okuyucu gelmiş. Kutulu ürün. 3 tane aldım tükenmiş 😅
3 tane sen aldın 2 tane ben aldım stoğu bitirdik demek :D
Benimkiler ay sonuna doğru anca gelir, geldiğinde sizlerle görsel ile veya mini videoyla buradan paylaşırım ben de..

Bu Sistemin Bir Bug'u Var 4 aydir Cakmadilar Köfteyi dükkan actim Bunlar sayesinde. : D
Neymiş o bug ? :)

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Doğan
Hocam günaydın, mevcutta direk net bir çözümü yok fakat birkaç gün aralıklarla nadiren hesaplarınıza giriş yaptığınızda mutlaka tanımlıyor, sırf denemek için 2-3 hesap açtım ve tıpkı sizin gibi wincredit sorgulaması yaptım fakat sizinle aynı sonucu aldım. Ama o hesaplara 2-3 gün neredeyse hiç girmedim ve ertesi gün giriş yaptığımda 1 ine direk çark çevirtip verdi diğer 2 hesaba da wincredit sorgulaması yaptığımda tanımladı.. Her zaman geçerli olmamakla birlikte işe yaradığını belirtmemde fayda var, siz de deneyin belki sizde de sonuç verir..

3 tane sen aldın 2 tane ben aldım stoğu bitirdik demek :D
Benimkiler ay sonuna doğru anca gelir, geldiğinde sizlerle görsel ile veya mini videoyla buradan paylaşırım ben de..

Neymiş o bug ? :)
4.cuyu de almıştım tedarik edilmedi 6 gün oldu 😅 bir umutla iptal de etmiyorum.
IMG_1744018679822.jpg

4.cuyu de almıştım tedarik edilmedi 6 gün oldu 😅 bir umutla iptal de etmiyorum.
IMG_1744018679822.jpg
30 fps ten bı tık daha az olabilir. Gece görüşü var otomatik geçiş yapıyor gayet yeterli. Şarjı gayet iyi gidiyor. Gün boyunca 1.20 saat çekim yaptım. Yarı dan aşağı düşmedi hâlâ. Sadece ses kayıt özelliği de mevcut cihazda. Mikrofon algılama kalitesi gayet temiz ve yeterli.

Ekler

• IMG_1744018668636.jpg
    IMG_1744018668636.jpg
    3.4 MB · Hit: 28

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vaga
Wincredit etkinliğinde almazsak daha sonra tekrar gelir mi ?

Thadox

80+ Bronze

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Samet Albayrak
Arkadaşlar bu 1 nisan muhabbeti nedir gelecekmi ürünler. Benim şu an gümrükte bakalım geçecekmi.

flamerood

80+

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vaga
geçiyor 1 nisandan beri 3 paket geçti benim
Hocam 1 Nisan günü veya ondan sonrasında verdiğiniz sipariş geçti mi ?

Arkadaşlar bu 1 nisan muhabbeti nedir gelecekmi ürünler. Benim şu an gümrükte bakalım geçecekmi.
1 nisandan önceyse endişe etmenize gerek yok hocam olmadı benim vardı 1 Nisan öncesi siparişim şuan gümrükte yazarım geçince.

flamerood

80+
Hocam 1 Nisan günü veya ondan sonrasında verdiğiniz sipariş geçti mi ?
evet tam 1 nisan günü vermişim siparişi ki gümrük ona bakmaz ulaştığı zamana bakar zaten

Top Bottom