Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Nik Flatron
Benim bir hesabıma sabahtan beri yeni teklif gelmedi. Daha önce hemen geliyordu. Diğer hesabımda 60 jetondan kurtulamadı.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vaga
Arkadaşlar, 1 Nisan'daki düzenlemeden sonra sipariş verenler, ürünler gümrükten geçince bilgi verebilir mi?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökhan Zeyrek
Arkadaşlar, 1 Nisan'daki düzenlemeden sonra sipariş verenler, ürünler gümrükten geçince bilgi verebilir mi?
31 marttaki siparişlerimin hepsi gümrükten geçmiş bulunmakta 2 nisandaki verdiğim siparişteki pakette yarın gümrüğe gelecek sanırım güncelleme olunca buraya yazarım

yaman..k

80+ Silver
Ne zamandan beridir var bu durum, hesap/hesaplarınızda?
Kampanya yönetimine aykırı çok işleminiz oldu mu? Mesela sürekli ürün iptali ve/veya ürün iade süreci gibi?
Son 1-2 ayda alışveriş sıklığınızda inişli çıkışlı bir durum var mı?
Sunulan kampanyalardan faydalanmama oranınız nedir?
Sürekli aynı ürünleri aldığınız durumlar yaşandı mı ve bu durum 1 ay takviminde aynı ürünü 5 kez ve üzeri satın alma şeklinde mi yaşandı?
Yukarıdaki sorular aslında hesabınızın bi anlamda gri veya black list te yer almasına doğrudan etki ediyor, o nedenle soruyorum..
Hayır , keyfi iade yapmadım nedense her açtığım hesap hiç bir affiliate kampanyasına giriş yapamıyor keyfi iade vb. durum olsa tek hesap black list e girirdi diye düşünüyorum telefon özelinde bir sorun mu var anlayamadım gitti. Birde bazen altlimitsiz alışveriş taktiğini kullanıyordum o yüzdende bir anormallik görmüş olabilirler , sağlık olsun.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
umut
@valhalla hocam bende de diğer hesaplar veya ailemdeki diğer kişilerin hesabında "Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun" diyor bunun çözümü var mı?

KingDeViL

80+ Bronze
Konuya dair son sayfalarda hem benim hem de diğer arkadaşların yazdıklarını okuyun anlarsınız:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok sıkıntı olmaz ölçü aletleri geçiyor bikac tane aldım hepsi geldi
Benim ölçü aleti gümrükten geçti az önce. 5-6 kargom da gümrükten geçti fakat hep nisan öncesi aldıklarımdı. Bakalım nisan sonrası siparişler ne olacak :)).

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vaga
31 marttaki siparişlerimin hepsi gümrükten geçmiş bulunmakta 2 nisandaki verdiğim siparişteki pakette yarın gümrüğe gelecek sanırım güncelleme olunca buraya yazarım
Benim ölçü aleti gümrükten geçti az önce. 5-6 kargom da gümrükten geçti fakat hep nisan öncesi aldıklarımdı. Bakalım nisan sonrası siparişler ne olacak :)).
Öncelikle teşekkürler hocalarım bu duruma göre 1 nisan öncesi siparişlerimiz için endişe duymamıza gerek yok. Yeni güncellemenizi bekliyorum hocalarım.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Musa Topçu
Salı günü kargom gümrüğe girer bilgilendirme yaparım

Bumbastik

80+ Bronze
Ben. 1 Nisan'da sipariş verdim. Ürünü PTT kargoya verdiler hiç PTT ye verilmemişti. Bu hafta ilerleyisi göreceğiz

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 Nisan sonrası Temu hayal oluyordu dimi? Adamlar yeni döneme girip kargolara hız vermişler. Yalan haberi yapıp alışveriş yapacakları yanıltanlar iyice bakabilirler.

KnifeRex'ten alıntıdır.

5bb7995f92cb28d762a15291d547c8b1.jpeg

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Sercan GÖKALP
1 Nisan sonrası Temu hayal oluyordu dimi? Adamlar yeni döneme girip kargolara hız vermişler. Yalan haberi yapıp alışveriş yapacakları yanıltanlar iyice bakabilirler.

KnifeRex'ten alıntıdır.

Alıntıyı görüntüle
Bir de şu etkinlik sayfasına bir ayar çekseler... Fiyatlar 1095 TL'den yüksek olduğu için adam gibi ürün alamıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,946
Üyeler
171,674
Son üye
FatihMehmet33
Top Bottom