Bu iş nereye kadar gidecek acaba? Kapalı ekonomiye geçtik diyin bitsin gitsin. Hadi Temu, AliExpress, Amazon temsilcilik açar. Geri kalan yerler ne olacak? Bu ülkede üretilmeyen, satılmayan ürünleri nasıl alacağız? Cılkı çıktı bu işin. Eminim dış ticaret açığı böyle çözülür.
@valhalla hocam bende de diğer hesaplar veya ailemdeki diğer kişilerin hesabında "Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun" diyor bunun çözümü var mı?
Hocam günaydın, mevcutta direk net bir çözümü yok fakat birkaç gün aralıklarla nadiren hesaplarınıza giriş yaptığınızda mutlaka tanımlıyor, sırf denemek için 2-3 hesap açtım ve tıpkı sizin gibi wincredit sorgulaması yaptım fakat sizinle aynı sonucu aldım. Ama o hesaplara 2-3 gün neredeyse hiç girmedim ve ertesi gün giriş yaptığımda 1 ine direk çark çevirtip verdi diğer 2 hesaba da wincredit sorgulaması yaptığımda tanımladı.. Her zaman geçerli olmamakla birlikte işe yaradığını belirtmemde fayda var, siz de deneyin belki sizde de sonuç verir..
Alıntıyı görüntülekeske daha fazla alsaymişim ürünü teslim aldım. 30fps 1080p kalitede malzeme kalitesi oldukça iyi. Ekstra kart okuyucu gelmiş. Kutulu ürün. 3 tane aldım tükenmiş
3 tane sen aldın 2 tane ben aldım stoğu bitirdik demek
Benimkiler ay sonuna doğru anca gelir, geldiğinde sizlerle görsel ile veya mini videoyla buradan paylaşırım ben de..
Hocam günaydın, mevcutta direk net bir çözümü yok fakat birkaç gün aralıklarla nadiren hesaplarınıza giriş yaptığınızda mutlaka tanımlıyor, sırf denemek için 2-3 hesap açtım ve tıpkı sizin gibi wincredit sorgulaması yaptım fakat sizinle aynı sonucu aldım. Ama o hesaplara 2-3 gün neredeyse hiç girmedim ve ertesi gün giriş yaptığımda 1 ine direk çark çevirtip verdi diğer 2 hesaba da wincredit sorgulaması yaptığımda tanımladı.. Her zaman geçerli olmamakla birlikte işe yaradığını belirtmemde fayda var, siz de deneyin belki sizde de sonuç verir..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 tane sen aldın 2 tane ben aldım stoğu bitirdik demek
Benimkiler ay sonuna doğru anca gelir, geldiğinde sizlerle görsel ile veya mini videoyla buradan paylaşırım ben de..
30 fps ten bı tık daha az olabilir. Gece görüşü var otomatik geçiş yapıyor gayet yeterli. Şarjı gayet iyi gidiyor. Gün boyunca 1.20 saat çekim yaptım. Yarı dan aşağı düşmedi hâlâ. Sadece ses kayıt özelliği de mevcut cihazda. Mikrofon algılama kalitesi gayet temiz ve yeterli.