Thadox
80+ Bronze
5kr lara falan düşüyor bilidğim
Boşuna 180 gün hak tanımamışlar demek. Cahillik mutluluktur ne güzel umutluydum yabitmiyor. daha çoook yolun var. ben 99,98 de bıraktım.
5kr lara falan düşüyor bilidğim
Boşuna 180 gün hak tanımamışlar demek. Cahillik mutluluktur ne güzel umutluydum yabitmiyor. daha çoook yolun var. ben 99,98 de bıraktım.
Hocam bu oyun olayları komple dümen. 10 kuruş, 5 kuruş, 1 kuruş 0.1 kuruş 0.01 kuruş diye gidiyor.Desenize yanlış yoldayız diyeAma yol yanlışta olsa o kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum ya. Şimdi bana 50 kuruş verecek tahminen ondan sonra da 25 kuruş verir ondan sonra da 25 kuruş verip bitirir demi?
temunun figürleri konusunda tecrübeliyim baya bi. 200 lira civarı olan hiçbir figürü alma kalitesi rezalet ötesi oluyor. Çok kez tecrübe ettim sonunda akıllandım. Mümkünse fotoğraflı değerlendirmesi olanları tercih et. 23 tane figür aldım bunların 3 tanesi fotoğraftakine bir gram benzemiyordu 1 milyoncuda satılan oyuncak bebekler gibiydi direkt iade ettim. 2 tanesi kırık geldi poşette göndermişler. Onun haricinde geri kalan tüm figürlerim istediğim gibi çıktı hatta bazıları Bandai figürleri kadar kaliteli. Birazdan örnek fotoğraf atarım aldıklarımınbana biraz şu kalitelilerden lazım , bu yeni geldi sonra figüre hevesim arttı
Alıntıyı görüntüle
sen de şuna bakabilirsin
emin ol vermez onu 1 kuruş kalana kadar süründürür seniDesenize yanlış yoldayız diyeAma yol yanlışta olsa o kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum ya. Şimdi bana 50 kuruş verecek tahminen ondan sonra da 25 kuruş verir ondan sonra da 25 kuruş verip bitirir demi?
önerdikleriniz varsa fotoğraf + link atarsanız ben de değerlendireyim hocamtemunun figürleri konusunda tecrübeliyim baya bi. 200 lira civarı olan hiçbir figürü alma kalitesi rezalet ötesi oluyor. Çok kez tecrübe ettim sonunda akıllandım. Mümkünse fotoğraflı değerlendirmesi olanları tercih et. 23 tane figür aldım bunların 3 tanesi fotoğraftakine bir gram benzemiyordu 1 milyoncuda satılan oyuncak bebekler gibiydi direkt iade ettim. 2 tanesi kırık geldi poşette göndermişler. Onun haricinde geri kalan tüm figürlerim istediğim gibi çıktı hatta bazıları Bandai figürleri kadar kaliteli. Birazdan örnek fotoğraf atarım aldıklarımın
Fotoğraf bekliyorum bende hocamtemunun figürleri konusunda tecrübeliyim baya bi. 200 lira civarı olan hiçbir figürü alma kalitesi rezalet ötesi oluyor. Çok kez tecrübe ettim sonunda akıllandım. Mümkünse fotoğraflı değerlendirmesi olanları tercih et. 23 tane figür aldım bunların 3 tanesi fotoğraftakine bir gram benzemiyordu 1 milyoncuda satılan oyuncak bebekler gibiydi direkt iade ettim. 2 tanesi kırık geldi poşette göndermişler. Onun haricinde geri kalan tüm figürlerim istediğim gibi çıktı hatta bazıları Bandai figürleri kadar kaliteli. Birazdan örnek fotoğraf atarım aldıklarımın
Mesaj otomatik birleştirildi:
emin ol vermez onu 1 kuruş kalana kadar süründürür seni
Figür diyince paylaşasım geldiönerdikleriniz varsa fotoğraf + link atarsanız ben de değerlendireyim hocam
önerdikleriniz varsa fotoğraf + link atarsanız ben de değerlendireyim hocam
Şemsiyeli olanın şemsiyesi durması gerektiği gibi durmuyor bir tek o sorunu var onun. Hepsi kız karakter olmasının nedenini sormayınFotoğraf bekliyorum bende hocam
beyazlı nasıl hocam ? kaliteli mi ? yakında onu almayı düşünüyorumda.Şemsiyeli olanın şemsiyesi durması gerektiği gibi durmuyor bir tek o sorunu var onun. Hepsi kız karakter olmasının nedenini sormayın![]()
bunların hepsine denk geldim temuda gezerken. Beyazlının kalitesi on numara beş yıldız al geç hiç düşünme. Ben %55 indirimle aldım 700e falan denk geldi. Aldığım zamanki fiyatı 800dü normalde. Şimdi biraz pahalanmış. Oturan yorhanın aynısı bende de var kafası kırık gelmişti 404le yapıştırdım.beyazlı nasıl hocam ? kaliteli mi ? yakında onu almayı düşünüyorumda.
bendekilerde şunlar . tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Bende aynısını yapmıştım. Kafası kırık değilde montajlanabilr yapmışlar ama tutmuyordu . Yapıştırdım gittibunların hepsine denk geldim temuda gezerken. Beyazlının kalitesi on numara beş yıldız al geç hiç düşünme. Ben %55 indirimle aldım 700e falan denk geldi. Aldığım zamanki fiyatı 800dü normalde. Şimdi biraz pahalanmış. Oturan yorhanın aynısı bende de var kafası kırık gelmişti 404le yapıştırdım.
sabitti benimki direkt kırılmış şak diyeBende aynısını yapmıştım. Kafası kırık değilde montajlanabilr yapmışlar ama tutmuyordu . Yapıştırdım gitti![]()
Bendede öyleydi
Vallaha hocam konu hakkında bir bilginiz varmıdır, aklımdan geçen şey acaba gümrükden geçerken açıp bakıyolarmı ama öyle olsa adabıyla açıp bakarlar diye düşünüyorum kargo sırasında da oluşacabilecek bir hasar değil gibiBende aynı problemi yaşadım zarar yok ama kutusunun arka tarafından yırtık şekilde geldi.