TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

2 Tane karayolu ile siparişim oldu yaklaşık 45 ile 50 gün arasında geliyor.
Ortalama 20 30 arasında ulasiyor bana..Ankara ya..
şunu alayım dedımde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wıncredit yanı kargo ulasmadan tekrar katılabılırmıyız 1000 tl verıyorya

pekı dıger olay nasıl ıslıyor

il neresi caba
İl le pek alakası yok çoğunlukla Gürcistan sınır kapısından vb. yerlerden giriş yapıyor kamyonlar.

Siparişin kargoya verilmesi yetiyor tek başına, ulaşmasını beklemiyor yani.. Farkı yok

peki şöyle bir ürün alan ve memnun olan varmı aranızda

Bunu bizden biri takip ediyordu burada.. Aldı mı alacak mıydı bir ara yazıldığını gördüm..

Bunu bizden biri takip ediyordu burada.. Aldı mı alacak mıydı bir ara yazıldığını gördüm..
umarım görür yorumları ıyı ama wincreditte denk gelmıyor yada bende cıkmıyor attıgım lınktekı 9 lu wıncredıtte cıkan 6lı olarak gelıyor

Hocam aldım geçen geldi kurdum çok memnunum ama almak istiyorsan claimcredit ile al wincreditde çıkmıyor asla

Hocam aldım geçen geldi kurdum çok memnunum ama almak istiyorsan claimcredit ile al wincreditde çıkmıyor asla
6li si cikti alimmi alanım pek yok aslında 6li yeter gibi geldi bana

Az önce yan hesaba girim dedim ve ilk seferde cıktı 9 set olarak gelen emin olmak için fiyatinada baktım ikiside ayni ürün yorumları falan hep ayni

Sen bu saticidan aldin değilmi

Son düzenleme:
Az önce yan hesaba girim dedim ve ilk seferde cıktı 9 set olarak gelen emin olmak için fiyatinada baktım ikiside ayni ürün yorumları falan hep ayni

Sen bu saticidan aldin değilmi
Evet direkt bu satıcıdan aldım. Wincreditte mi çıktı bu ürün sana? Öyleyse vallaha helal olsun 2 gün uğraştım sırf buna çıkmadı, başka ürünlere bakarkende denk gelmedi yine hiç. Hayırlı olsun DAYI👑

Bende de çıkmayan ürün bugün denk geldi teorim şu
wincreditte az stok kalan ürünler gelmiyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,597
Üyeler
184,652
Son üye
qhalart
Geri