Palo DAYI 👑
80+ Platinum
sepettekı ürünü veya herhangı bır ıstedıgımız ürünü bu sayfada cıkarmanın bir yöntemi varmı ?yok hocam son 1 stoklu ürün bile almıştım bens
sepettekı ürünü veya herhangı bır ıstedıgımız ürünü bu sayfada cıkarmanın bir yöntemi varmı ?yok hocam son 1 stoklu ürün bile almıştım bens
Teori çöküşyok hocam son 1 stoklu ürün bile almıştım ben
sayfa 8'de var hocam oradan bakınsepettekı ürünü veya herhangı bır ıstedıgımız ürünü bu sayfada cıkarmanın bir yöntemi varmı ?
Ben aldım önceden benim passat a biraz küçük geldi.. Ama fiorino nun arka koltuklarına tam cuk oturdu, kullaniyo musun dersen çok nadir.. Genelde evde duruyor.. Olması olmamasından iyidir mantığı
Araç içi şundan aldım, kara yoluyla gelecek ama yorumları güzel deneyelim bakalım
hocam onu bilmiyorum ya ben genelde sayfada gezip kafama göre alıyorumsepettekı ürünü veya herhangı bır ıstedıgımız ürünü bu sayfada cıkarmanın bir yöntemi varmı ?
Whatsapptan kendine linkini at telde ondan sonra wincredit sayfasındayken whatsapptaki linke tıklayarak alacağına git ve sepetten sil geri gel ve wincredit sayfasını yenilesepettekı ürünü veya herhangı bır ıstedıgımız ürünü bu sayfada cıkarmanın bir yöntemi varmı ?
denıyorum ama beceremedım bır türlüsayfa 8'de var hocam oradan bakın
Bazen birkaç kere yapmak gerekiyor birde silip veya ekleyip deneyince geliyor çoğunlukla.Not temunun inadına çıkarmadığı şeyler olabiliyorWhatsapptan kendine linkini at telde ondan sonra wincredit sayfasındayken whatsapptaki linke tıklayarak alacağına git ve sepetten sil geri gel ve wincredit sayfasını yenile
galiba ınat ettiBazen birkaç kere yapmak gerekiyor birde silip veya ekleyip deneyince geliyor çoğunlukla.Not temunun inadına çıkarmadığı şeyler olabiliyor
geldi la tam yazarken geldigaliba ınat ettiben sepete dün akşam eklemıstım bilerek ıptal ettım x8 vermesı için verdıde zaten ondan sonra bır daha goremedım ürünü biraz kızdı galiba bana
![]()
Bende çok kullanacağımdan değil hocam da lazım olursa diye hani 660tl felan ödemiş oldum ucuz diye aldık bakalımBen aldım önceden benim passat a biraz küçük geldi.. Ama fiorino nun arka koltuklarına tam cuk oturdu, kullaniyo musun dersen çok nadir.. Genelde evde duruyor.. Olması olmamasından iyidir mantığı![]()
ben çoğu çıkmayan ürünü bu şekilde yaparak çıkardım hocam, bir de şunu deneyin mobilden alacağınız ürünü 2-3 kez sepete ekleyip çıkarın, daha sonra uygulamadan çıkıp wincreditte tekrar görüntüleyin. Sayfanın başına düşmezse aşağıya doğru inin arayın, bazen hemen ilk ürünlere düşmüyordenıyorum ama beceremedım bır türlü
Bende almayı düşünüyorum pompası vb. Geliyorsa ve sağlamsa kenarda dursun lazım oluyorBende çok kullanacağımdan değil hocam da lazım olursa diye hani 660tl felan ödemiş oldum ucuz diye aldık bakalım![]()
Her şeyi içinde geliyor hocam, bende lazım olabilir düşüncesiyle aldımBende almayı düşünüyorum pompası vb. Geliyorsa ve sağlamsa kenarda dursun lazım oluyor