Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Ahmet Taşlıova

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

Oguz...

80+ Bronze
Whatsapptan kendine linkini at telde ondan sonra wincredit sayfasındayken whatsapptaki linke tıklayarak alacağına git ve sepetten sil geri gel ve wincredit sayfasını yenile
Bazen birkaç kere yapmak gerekiyor birde silip veya ekleyip deneyince geliyor çoğunlukla.Not temunun inadına çıkarmadığı şeyler olabiliyor

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Bazen birkaç kere yapmak gerekiyor birde silip veya ekleyip deneyince geliyor çoğunlukla.Not temunun inadına çıkarmadığı şeyler olabiliyor
galiba ınat etti :) ben sepete dün akşam eklemıstım bilerek ıptal ettım x8 vermesı için verdıde zaten ondan sonra bır daha goremedım ürünü biraz kızdı galiba bana :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba ınat etti :) ben sepete dün akşam eklemıstım bilerek ıptal ettım x8 vermesı için verdıde zaten ondan sonra bır daha goremedım ürünü biraz kızdı galiba bana :)
geldi la tam yazarken geldi :)

ama bıraz pahalı geldı 360 kusur olarak gelmıstı dun aksam sımdı 420 oalrak gelmiş :)

ikinci ürünü tek seferde getırdım whatsap tank link attım sonra linke tıklayıp sepete ekle çıkar yaptım 1 -2 kez sonra uygulamayı kapatıp wıncredıte gırdım direk ilk alanda çıktı karsıma

Son düzenleme:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Lokman Doğan
Ulan 60 jetona dönmüştü 2 haftadır o yüzden tüm bakiyeyi harcadım
Dün öylesine girdim he zaten yine 60 jeton vercen dedim bi baktım 50 jeton verdi clcflflclc

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Recep
Ben aldım önceden benim passat a biraz küçük geldi.. Ama fiorino nun arka koltuklarına tam cuk oturdu, kullaniyo musun dersen çok nadir.. Genelde evde duruyor.. Olması olmamasından iyidir mantığı:)
Bende çok kullanacağımdan değil hocam da lazım olursa diye hani 660tl felan ödemiş oldum ucuz diye aldık bakalım :)

denıyorum ama beceremedım bır türlü
ben çoğu çıkmayan ürünü bu şekilde yaparak çıkardım hocam, bir de şunu deneyin mobilden alacağınız ürünü 2-3 kez sepete ekleyip çıkarın, daha sonra uygulamadan çıkıp wincreditte tekrar görüntüleyin. Sayfanın başına düşmezse aşağıya doğru inin arayın, bazen hemen ilk ürünlere düşmüyor

Top Bottom