Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

SANCAKSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa
Anladığım kadarıyla vergiyle beraber 1900tl mouse gidecek oradan 1000 TL kredi gelicek vergiyle beraber mike vereceğim para 300 e düşecek toplam 2200e mi almış olucam ikisini böyle biraz pahalı gibi

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
Anladığım kadarıyla vergiyle beraber 1900tl mouse gidecek oradan 1000 TL kredi gelicek vergiyle beraber mike vereceğim para 300 e düşecek toplam 2200e mi almış olucam ikisini böyle biraz pahalı gibi
Diğer türlü olarak. Müşteri hizmetlerinden %20 kupon isteyebilirsin.
Yada mikrofon sipariş vermeden önce ekstra indirim diye bir promosyon daha var . Eğer hesaba o da geliyorsa biraz daha ucuza alma imkanınız olur . Ayrıca 2bine mouse ve mikrofon alıyorsunuz neresi pahali anlamadım?

SANCAKSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa
Yada mikrofon sipariş vermeden önce ekstra indirim diye bir promosyon daha var . Eğer hesaba o da geliyorsa biraz daha ucuza alma imkanınız olur . Ayrıca 2bine mouse ve mikrofon alıyorsunuz neresi pahali anlamadım?
Tabi tabi yanlış anladınız her türlü karlı da yorumları felan okuyunca sanki 2si 1000-1200 civarı gelir diye kurmuştum ama çok karışık anlamadım zaten eyw sagolun

Reyconjeff

80+ Bronze
Sadece mikrofonu alacağım ozaman nasıl bir yol izlemeliyim?

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
Steam ID
HouSH
Tabi tabi yanlış anladınız her türlü karlı da yorumları felan okuyunca sanki 2si 1000-1200 civarı gelir diye kurmuştum ama çok karışık anlamadım zaten eyw sagolun
Inan bana 2 sini 1000 TL'ye alacak burada kimse yok . Eğer aktif olarak 1000 tl krediden sürekli faydalanan birinden sipariş ettirmezseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerinden alabiliyorsan % 20 kupon al . Olmuyorsa ekstra indirim veren promosyonlar var . Onu kullanmayı dene

Müşteri hizmetlerinden alabiliyorsan % 20 kupon al . Olmuyorsa ekstra indirim veren promosyonlar var . Onu kullanmayı dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Koray D
denedik de olmadı. eski hesaplarda oluyor gibime geliyor. yeni hesap açıp da olan varsa bu tezimi çürütebilir tabi :D
onu bilmiyorum da sipariş verenlere daha çok çıkıyor sürekli uygulamaya girip sepete biseyler eklemek falan işe yarıyor

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
Steam ID
HouSH
onu bilmiyorum da sipariş verenlere daha çok çıkıyor sürekli uygulamaya girip sepete biseyler eklemek falan işe yarıyor
Arkadaşta sipariş verdi daha önce ama olmadı. Neyse şans işi heralde

Reyconjeff

80+ Bronze
https://www.temu.com/goods.html?_bg...s_id=&current_rec_strategy=&no_cache_id=4r4wn RENK SEÇENEĞİNDE SİYAH İLE SİYAH POR FARKI NE ONU TAM ANLAYAMADIM. 300 TL FARK VAR BİLEN VARMI ACABA @HouSH @alperugurcan @flamerood

440 TL KREDİ İADESİ GELDİ MESELA MİC İÇİN

Temuya gir discount777 yaz arama yerine bakalım gelecek mi
%30 İNDİRİM GELDİDE O SAYFADA ÜRÜNÜ NASIL BULCAM :D

Son düzenleme:

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mertcan Atmaxa
Bu wincredit neden yok benim hesabımda uzun zamandır bekliyorum gelmiyor ne yapmam lazim

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alper Uğurcan
https://www.temu.com/goods.html?_bg...s_id=&current_rec_strategy=&no_cache_id=4r4wn RENK SEÇENEĞİNDE SİYAH İLE SİYAH POR FARKI NE ONU TAM ANLAYAMADIM. 300 TL FARK VAR BİLEN VARMI ACABA @HouSH @alperugurcan @flamerood

Siyah masaüstü
Siyah por dediği boom armlı olan

Geri gel sepete ekle çıkar yap

Reyconjeff

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,249