TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Anladığım kadarıyla vergiyle beraber 1900tl mouse gidecek oradan 1000 TL kredi gelicek vergiyle beraber mike vereceğim para 300 e düşecek toplam 2200e mi almış olucam ikisini böyle biraz pahalı gibi

Anladığım kadarıyla vergiyle beraber 1900tl mouse gidecek oradan 1000 TL kredi gelicek vergiyle beraber mike vereceğim para 300 e düşecek toplam 2200e mi almış olucam ikisini böyle biraz pahalı gibi
Diğer türlü olarak. Müşteri hizmetlerinden %20 kupon isteyebilirsin.
Yada mikrofon sipariş vermeden önce ekstra indirim diye bir promosyon daha var . Eğer hesaba o da geliyorsa biraz daha ucuza alma imkanınız olur . Ayrıca 2bine mouse ve mikrofon alıyorsunuz neresi pahali anlamadım?

Yada mikrofon sipariş vermeden önce ekstra indirim diye bir promosyon daha var . Eğer hesaba o da geliyorsa biraz daha ucuza alma imkanınız olur . Ayrıca 2bine mouse ve mikrofon alıyorsunuz neresi pahali anlamadım?
Tabi tabi yanlış anladınız her türlü karlı da yorumları felan okuyunca sanki 2si 1000-1200 civarı gelir diye kurmuştum ama çok karışık anlamadım zaten eyw sagolun

Sadece mikrofonu alacağım ozaman nasıl bir yol izlemeliyim?

Tabi tabi yanlış anladınız her türlü karlı da yorumları felan okuyunca sanki 2si 1000-1200 civarı gelir diye kurmuştum ama çok karışık anlamadım zaten eyw sagolun
Inan bana 2 sini 1000 TL'ye alacak burada kimse yok . Eğer aktif olarak 1000 tl krediden sürekli faydalanan birinden sipariş ettirmezseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetlerinden alabiliyorsan % 20 kupon al . Olmuyorsa ekstra indirim veren promosyonlar var . Onu kullanmayı dene

Müşteri hizmetlerinden alabiliyorsan % 20 kupon al . Olmuyorsa ekstra indirim veren promosyonlar var . Onu kullanmayı dene

denedik de olmadı. eski hesaplarda oluyor gibime geliyor. yeni hesap açıp da olan varsa bu tezimi çürütebilir tabi :D
onu bilmiyorum da sipariş verenlere daha çok çıkıyor sürekli uygulamaya girip sepete biseyler eklemek falan işe yarıyor

https://www.temu.com/goods.html?_bg...s_id=&current_rec_strategy=&no_cache_id=4r4wn RENK SEÇENEĞİNDE SİYAH İLE SİYAH POR FARKI NE ONU TAM ANLAYAMADIM. 300 TL FARK VAR BİLEN VARMI ACABA @HouSH @alperugurcan @flamerood

440 TL KREDİ İADESİ GELDİ MESELA MİC İÇİN

Temuya gir discount777 yaz arama yerine bakalım gelecek mi
%30 İNDİRİM GELDİDE O SAYFADA ÜRÜNÜ NASIL BULCAM :D

Son düzenleme:
Bu wincredit neden yok benim hesabımda uzun zamandır bekliyorum gelmiyor ne yapmam lazim

https://www.temu.com/goods.html?_bg...s_id=&current_rec_strategy=&no_cache_id=4r4wn RENK SEÇENEĞİNDE SİYAH İLE SİYAH POR FARKI NE ONU TAM ANLAYAMADIM. 300 TL FARK VAR BİLEN VARMI ACABA @HouSH @alperugurcan @flamerood

Siyah masaüstü
Siyah por dediği boom armlı olan

Geri gel sepete ekle çıkar yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883